dinsdag 2 juli 2013

Silhouette stempels, Goosebumps & Shadow Inkt

Vandaag laat Design team member Jenine jullie een creatie zien met de nieuwe Silhouette stempels 6410/0050 van Noor! Design.

Het idee van deze kaart is van Diny Sprakel. Op 16 mei hadden wij een Noor! Design DT dag, en daar hadden we een kleine make&take met deze kaart. Uiteraard zou Jenine Jenine niet zijn als ze bij de afwerking niet haar eigen draai eraan heeft gegeven ;-)De basis is een witte kaart, deze heeft ze eerst bewerkt met Goosebumps. Dit even goed laten drogen.Daarna de Silhouette stempel voorzien van Versamark inkt, en deze op het witte papier gestempeld. Over de Versamark inkt witte embossingpoeder gestrooid en dit verhit met de heattool.

Zodra dit klaar is ga je het witte papier voorzien van een kleur, dit is gedaan met de Shadow Inkt Soft Brown. De bruine randen zijn gemaakt met Distress Inkt Gathered Twigs. Zoals je kan zien blijft de embossingpoeder gewoon wit, net als de druppels die gemaakt zijn met de GooseBumps. De Silhouette stempel nog weer gestempeld op wit kaartkarton met de Shadow Inkt Soft Brown.

Achter de stempel nog de rechthoekige Doily van Noor! Design 6002/0146.Ook een vlaggetjeslijn 6003/0028 en een tekst gestansd 6002/0141. Links in de hoek nog de tekst Dikke Knuffel. 6410/0010


De silhouette stempels zijn op vele manier te gebruiken en ook voor vele thema's. Prachtig toch ?
Zo krijg je weer een heel andere kijk op stempels

7 opmerkingen:

 1. Wat een beeldschone kaart
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een schitterend mooie kaart!
  Super!

  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk kaartje
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart! Super gave stempel ook.
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie stempel op een super mooie creatie.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen