zaterdag 6 juli 2013

Fly away with me

Design team member Martine is weer lekker aan de freubel en verrast ons weer met wat leuks |!


Ze is helemaal verliefd op de nieuwe vlinder rand  6002/0251 van Noor! design ♥ dus die gaan we vast nog veel bij haar mooie creaties zien.


Het stempeltje wat ze gebruikt heeft is van C.C.Design en heet Nora swing. Ze heeft haar gezet in de ovaal stans 6002/0258 het is een mooie sierlijke stans die zich voor dit soort doeleinde super leent.Verder zijn de swirls hier (de kleintjes) gemaakt met diezelfde ovaal set. Want die set bestaat eigenlijk uit 4! stansen voor de prijs van 1 !


De grote swirl is gemaakt met de swirl  6002/0162 en de bloemen zijn gemaakt met de Floral Flourishes bloem 4 6002/0159 verder afgewerkt met wat meeldraadjes en tekst stempeltje

Joy Crafts! - Cutting & Embossing stencil - Ovaal

Hier zie je dat de ovaal stans in de verpakking en kan je zien dat er 4 verschillende stansen in zitten. Dat zie je ook terug in de leuke creatie van Martine.


7 opmerkingen:

 1. een prachtig bewerkte kaart.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beeldschone kaart en prachtig bewerkt.
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een hele mooie kaart
  groetjes marie-jose

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dit is heelmaal geweldig! Wat een plaatje!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi zeg. Vind de bloemen ook zo leuk. Gebruik ook vaak bloemenstansen terwijl ik vaak zie dat mensen kant en klare papieren roosjes of bloemetjes gebruiken. Niet dat ik die nooit gebruik hoor maar gestanste bloemen zijn wel favoriet. Het is weer een prachtige kaart geworden maar wat wil je ook met zulke gave stansen.

  BeantwoordenVerwijderen