woensdag 10 juli 2013

Christmas Tag


Een beetje vreemd zijn we af en toe wel bij Noor! Design. We  hebben afgelopen zaterdag samen met Kim en Ellen van Crealing in Geldermalsen, in de zomerse warmte "Christmas in July" gevierd. Diny heeft hier de serie Winter Wishes gedemonstreerd, prachtige sneeuwvlokstansen, een bijpassend papierblok en een stempelset.

,
Hier een voorbeeld van een tag. Diny heeft de achtergrond met Panpastel in Grey en Turquoise tinten bewerkt. Naast stempels uit deze collectie heeft Diny andere dingen, die je gewoon in huis hebt, gebruikt voor de afdrukken met Versamark. Voor de ijskristallen nam Diny wit glitterpapier van Joy!Crafts, dit stanst geweldig, is stevig en heeft een subtiel glitter. Kortom ideaal voor je winterkaarten, de meeste hobbywinkels hebben het in hun assortiment.En zoals jullie van mij gewend zijn maak ik altijd na een demodag nog even een fotocollage. Dus dat hebben we ook van afgelopen zaterdag gedaan:

Op naar de volgende demodag maar weer. Aanstaande vrijdag zitten we met de Noor meiden weer bij Doe@Ding in Spijkenisse!

9 opmerkingen: