zaterdag 6 juni 2015

Noor! Design Challenge Juni

Jullie kennen allemaal die vierkante plastic doosjes met  lege briefjes erin voor als je iets snel moet opschrijven of niet moet vergetenSaaie dingen altijd, dus heeft Tiets zelf iets ontworpen zodat het wat leuker op je buro staat!


Zeg nou zelf dat is toch een stuk gezelliger!


 Neem een stuk stevig cardstock van  12cm bij 12 cm en ril dit op alle hoeken op 1,5 cm.
(zie onderstaande foto)


Knip  op alle hoeken een stukje in(zie foto) en plak  ze dicht tot een doosje.


Neem nog een stuk stevig cardstock  van 23,2cm bij 12,2  en ril de 23,2 op  1,6 – 10,8 – 12,4 – 21,6cm  draai het en ril dan op 9,2 en 10, 7cm. Knip de delen weg zoals op onderstaande foto. Vouw de delen en plak de omslag dicht . De voorkant blijft open, daar schuif je het eerder gemaakte doosje in. Zorg er wel voor dat je de losse flapjes goed vast plakt zodat het doosje er gemakkelijk in schuift.
 Je kunt de zijkanten alvast beplakken van het doosje  en aan de voorkant heb ik een smal stukje cardstock geplakt van 7,5 cm. Dit gerild aan beide kanten op een halve cm en zo opgeplakt dat het gebogenstaat.Ik heb van 2 splitpennen de pootjes afgeknipt en zo op de uiteinden geplakt

Als laatste maken we nog een easelkaart.

Neem een stuk cardstock van 9,2 bij 18,4 en ril dit op 9,2 en 13,8cm. Vouw dit tot de easelkaart. (zie foto). Plak tegen de schuine kant een stuk cardstock van 9,2 bij 9,2 cm en scrap het naar eigen idee.


Als je de voorkant scrapt plak je aan de linkerzijkant 2 stukjes lint dubbel gevouwen Tussen het cardstock en het design papier  zodat je daar een kleine potlood of pen kunt schuiven!


Plak het geheel boven op het doosje.  Nu nog het doosje vullen met de notitie blaadjes en je bent klaar!

Janet is ook met deze uitdaging aan de slag gegaan. Zie hier haar resultaat en laat je inspireren:
Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 juni 2015 door je bloglink toe te voegen aan Mr. Linky onderaan dit bericht. Heb je geen blog dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 

You can join our challenge till the 30 of june 2015 by sending a picture from your creation including your name by email to: 
joyce.martens@noortje-design.nl

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 juni met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maart maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. Wat dat is houden we nog even een verrassing...

We gaan er weer vanuit dat jullie weer met zijn allen mee gaan doen met onze uitdaging. Heel veel succes!7 opmerkingen:

 1. Dit is weer zo leuk.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk, gave tutorial om een cadeautje van te maken... Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Do I need to use Noor! Design product in the project?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb net mijn kaartje gepost bij mister linky :D Was echt een hele leuke challenge en hoop dat ik hem op de goede plek heb neergezet. Groetjes Henneke

  BeantwoordenVerwijderen