woensdag 17 juni 2015

Noor! Vriendinnendag - Lennie Flennerie

Hi allemaal,

Zo leuk dat ik Make & Takes mag geven op de Noor! Vriendinnendag. Ik heb er zin in, jullie ook?

Voor jullie zullen de materialen van Lennie Flennerie misschien nog onbekend zijn. De collectie bestaat uit 3 verschillende zelfklevende materialen, de Basics, waarmee je in een handomdraai zelf decoraties en applicaties maakt. Zonder naald en draad en potjes lijm, je hebt alleen een schaar of een mesje nodig. De Adds (zoals de stoffen) en de Tools (de stencils) maken de collectie compleet. 


En wat kan je maken? Ik heb gekozen voor 3 verschillende Make & Takes. Je kan je zelf meegebrachte boekje/agenda/notitieblok versieren met een nieuwe cover, zoals hier het vrolijke vogeltje.


Als tweede kan je een broche of haarspeldje maken, met lintjes en bloemetjes. Leuk voor in je  dochters haar als speldje of op je tas of jas. En als derde een cadeaulabeltje, het heeft het formaat van een giftcard, dus altijd leuk om weg te geven.Tot zaterdag!


groetjes, 
Lennie Flennerie


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen:

 1. Tjonge wat een keuze ze zien er alle drie super leuk uit,
  erg leuke en vrolijke stofjes.
  Fijne dag......Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk al die kleurtjes!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen