zondag 14 juni 2015

Noor! Design Vriendinnendag - Astrid Broer

Goedemorgen,
Hoe is het met jullie ? Al helemaal in de stress of zenuwachtig voor de Noor! Vriendinnendag ? Nee toch! We gaan er gewoon weer een super gezellige dag van maken. Er zullen bekenden voorbij komen, maar ik zag dat er ook een aantal nieuwe gezichten bij zijn. Altijd leuk natuurlijk!

Ik moet echt tegen de klok aan racen om jullie wat moois te laten zien. Ben nog druk doende om een paar creaties te maken. Maar dat mag de pret niet drukken. Helaas ben ik dit weekend niet thuis, heb andere verplichtingen, maar maandag en de rest van de week zal ik me maar opsluiten op mijn hobbyzolder.

  6002/2042 Noor! Design Winter Wishes Circle Stars

Bij mij kunnen jullie enkele voorbeeldkaarten zien met de nieuwe producten van Noor! Design, artikelen van de maand juni.


  6002/2056 Noor! Design Happy Holidays Kerstbomen

Hier is alvast even een kleine sneakpeak. Ik hoop dat jullie tussen alle workshops door ook even gezellig bij mij langskomen om de spulletjes te bekijken.

Tot zaterdag allemaal!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen:

  1. Jammer dat het een eind uit de buurt is ,want dan kwam ik zeker kijken .
    de mallen zijn weer erg mooi ,en leuk voor de kerst .
    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen