dinsdag 30 juni 2015

Noor! Design Challenge

Hallo Noor vriendinnen,

Wat was het gezellig op de Noor vriendinnen dag, wij hebben genoten! Leuk om jullie eens "live" een workshop te mogen geven. En nog leuker alle toffe reacties op de kaart die ik voor jullie ontworpen had  voor deze dag. Op vele verzoek de maten  van de kaart om hem nog eens te maken, het zelfde of eens helemaal anders bijvoorbeeld in verjaardag , kerst of winter-style.

Het laatste thema  heb ik voor jullie gemaakt met het patroon van de waterval easelkaart met verborgen tekst en zal ik binnenkort hier op het blog en m'n eigen blog laten zien. Zo kun je zien dat je er ook een totaal andere kaart van kan maken met dezelfde workshop.


Ook heb ik nog een leuke verrassing voor jullie, op mijn facebooksite: Miranda 's Freubelsite ga ik onder de likers en delers 3 workshop pakketjes verloten van deze workshop. Wil je hier kans op maken, kom dan snel een kijkje nemen, hoe je kans maakt op zo'n maritiem workshop-pakket ! Als je aan het touwtje trekt, komen de andere afbeeldingen 1 voor 1 te voor schijn.


Ook komt nu de verborgen tekst te voorschijn.

Werkwijze:
 1.   1.Snijdt een stuk wit cardstock van 15 x 30 cm en ril deze op 7,5 en 15 cm. Plak hierop een stuk craft van 14,5 x 14,5 en designpapier van 14 x 14 cm.
2. Snijd een stuk wit cardstock van 15 x 15 cm, hierop plak je een stansrandje, craft van 14,5 x 14,5  en designpapier 14 x 14 cm. 

3. Snijdt een strookje wit cardstock van 14 x 2,5 cm. Plak hierop designpapier van 2 x 13,5 cm. Bevestig aan de boven en onderkant een splitpen en plak dit met stevig dubbelzijdig tape op je kaart.Let op plak alleen dubbelzijdig tape aan de boven en onderkant en laat het middenstuk vrij van tape!


4.   Snijd 4 vierkanten van 7 x 7 cm van wit cardstock, 4 van craft van 6,5 x 6,5 cm en 4 van designpapier van 6 x 6 cm. stempel en plak ze daarna op elkaar.

5. Snijd  een stuk wit cardstock van 25,5 x 7 cm en ril deze op 7- 8,5 -10 en 11,5 cm.
Vouw hem dubbel op de rillijn van 11,5 cm en stempel aan de binnenkant je tekst, pons de randjes met een hoekpons en pons een gaatje ,voor je lint.

6. Op de buitenkant op het vlak van 7 x 7 cm, plak je nu je eerste vierkantje, tape de 3 strookjes van 1,5 cm breed en plak hierop de andere 3 vierkantjes, let op degene die je als laatst plakt, komt bovenop je kaart en zie je dus als eerst.


7.    Schuif het gedeelte van de tekst onder je strookje door en plak de bovenkant met tape vast op de bovenkant van dat strookje.


8. Versier je kaart verder zoals het voorbeeld of na eigen idee.

TIP:
Vervang de stempelplaatjes ook eens voor knipvelplaatjes.


Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 augustus 2015 door je bloglink toe te voegen aan Mr. Linky onderaan dit bericht. Heb je geen blog dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 augustus met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maart maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

6011/0312 Paper Bloc Seashore 6002/0419 SeaShore Vuurtoren / meeuw    6002/0418 SeaShore Anker / stuurwiel /reddingsboei

Veel plezier met het maken van deze workshop!
We zien graag al jullie creaties tegemoet!

Groeten Miranda Bouhof

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
6 opmerkingen:

 1. jammer ik zie helaas geen kaart voorbeelden.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry dames, dit is gebeurd door een storing op het blog, het wordt zo spoedig mogelijk aangepast!
  Excuses voor het ongemak!
  Groeten Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was voor mij een hele uitdaging om zo'n waterval kaart te maken. Dit was de eerste keer. Bedankt voor de uitleg. En ik denk dat er nog wel meer gaan volgen.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mijn link geplaatst, ik hoop dat ik nog op tijd ben....

  BeantwoordenVerwijderen