zaterdag 22 juni 2019

Hello

Hallo allemaal.
Vandaag wil ik jullie laten zien dat als de basis van een kaart goed is, dat de kaart niet ingewikkeld hoeft te zijn om mooi te zijn. Tenminste, dat is mijn mening. Dit is de kaart die ik gemaakt heb.

Eigenlijk is het een erg eenvoudige kaart, niet moeilijk om te maken. Een kaart waar ik ook geen uren mee bezig geweest ben. Het kostte me meer tijd om de materialen te pakken en stansen, dan het daadwerkelijk opplakken van alles.


De tekst hello heb ik gestempeld op een stans uit deze set (6004/0028).


Het kader op deze kaart heb ik gemaakt met distress inkt. Op een acrylblok heb ik de inkt van het stempelkussen afgedrukt, hier heb ik een paar druppels water aan toegevoegd en dit met een penseel verdeeld over het acrylblok. Met dit blok heb ik een afdruk op papier gemaakt. Hierna heb ik dit gedroogd met de heattool.


De mat die onder dit stukje papier ligt komt uit mijn voorraad zelf gekleurd papier. Ik ben gek op deze tint blauw. Eens in de zoveel tijd neem ik mijn brayer en acrylverf. Ik voeg bij de acrylverf wat water toe en rol de brayer over het papier. Zo maak je deze schitterende achtergrondvellen. Altijd handig als je er een paar hebt liggen.


Verder heb ik op deze kaart wat stansen gebruikt.

    

Dit is toch wel een van mijn favoriete Noor stansen, het visnet (6002/0992). Ik gebruik deze stans graag om ergens achter te gebruiken.  Het mooie takje bovenin de kaart komt uit de set Summer Vibes (6002/1290).


Door onderdelen met foam op te plakken krijg je wat diepte in je kaart. Ook heb ik de klimop takjes niet helemaal vastgeplakt. De filmstrip heb ik hiermee gemaakt 6002/1232).


Het maken van deze kaart heeft me weer heerlijk aan het freubelen gezet.

Groeten Hanny

1 opmerking: