woensdag 1 januari 2020

Noor! Design Challenge

Hallo bloglezers,

Allereerst willen wij jullie allemaal een goed, gezond en creatief 2020 wensen. Een jaar waarin er maar weer veel mooie creaties mogen ontstaan. Een jaar waarbij we weer allemaal volop mogen genieten van onze hobby en elkaar hiermee inspireren. Wij, de designteamleden van Noor, hebben in ieder geval al weer allerlei leuke plannen om jullie, maar ook onszelf, weer volop te laten genieten van deze creativiteit. Deze maand heeft Hanny voor jullie de challenge uitgewerkt, een Criss Cross card.


In dit blogbericht kun je vinden hoe je deze kaart kunt maken. e hopen dat jullie weer meedoen met deze Challenge en  weer volop genieten van een heerlijk knutseluurtje.

Je maakt deze Criss Cross card als volgt:


Neem twee stroken cardstock van 10,5cm x 28 cm. Ril beide stroken op 14 cm.


Neem 1 van deze stroken en snijd er een stuk diagonaal vanaf. Vanaf de rillijn tot de rechter benedenhoek.


Neem de andere strook en snijd er weer een stuk diagonaal vanaf. Nu vanaf de rillijn naar de linker benedenhoek van je papier.


Smeer lijm (of tape) op het vierkante middenstuk van 1 stuk cardstock.


Plak beide delen op deze manier elkaar.


Neem een stuk (dubbelzijdig gekleurd) designpapier van 10 cm x 13,5 cm. Snijd dit diagonaal doormidden.


Mocht je het papier willen inkten, dan is dit het moment.


Neem een stuk designpapier van 10,5 cm x 14 cm. Inkt eventueel de randen van dit papier en plak dit op de rechthoek binnenin je kaart (Op deze foto is dat het houtprint papier.) Smeer alleen een klein randje van de onderkant van de rechter flap in met lijm en plak de flap vast op het middenstuk. Dit wordt zo een pocket.


Plak op deze pocket het designpapier. Hierbij lopen de onderkant en de zijkant van het designpapier gelijk met het cardstock.


Als je voor de linker flap een stans wilt gebruiken langs de rand, stans deze dan en plak dit achter het designpapier. Plak daarna het designpapier (inclusief stansrand) vast op de flap. Hierbij zijn de onderrand en de zijrand weer gelijk aan het cardstock.


Hanny heeft hierbij de border stans Winter gebruikt (6002/1333).


Snijd een stuk cardstock van 9 cm x 12,5 cm. Gebruik dit als basis voor het kaartje in de pocket. Bij het maken van dit kaartje kun je natuurlijk ook weer stansen  en de labelvellen gebruiken.


Schuif het kaartje in de pocket.

Snijd nog een diagonaal stuk designpapier van 10 cm x 13,5 cm, inkt dit aan de randen en plak dit vast in de linker binnenflap.


En je kaart is klaar. Het papier dat Hanny voor deze kaart gebruikt heeft is van Noor! Design, het paper bloc Bright Christmas en het Paper bloc Vintage jeans inclusief de labelvellen.

Natuurlijk heeft het DT team ook nog voorbeelden voor jullie gemaakt.

Corry

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind januari door een foto van je creatie te plaatsen in onze Noor! Design Challenge groep op Facebook. 

10

Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind januari met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!

2 opmerkingen:

  1. Ik wens jullie hierbij allemaal een heel Gelukkig en Gezond Nieuwjaar toe en hoop dat we weer vele mooie creaties mogen gaan zien. Leuke challenge weer en mooie voorbeelden! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen