donderdag 31 juli 2014

At The Beach

Wat kun je met de Under the sea producten toch diverse creaties maken. Dit keer heeft Janet er een creatie mee gemaakt om gezellig ergens in huis te plaatsen. Dus de lijn is ook erg geschikt bij Home Deco.


Ze is begonnen met een bruine bak met een verdieping erin waar een aantal waxinelicht houdertjes in staan. Deze heeft ze allemaal in de gesso gezet net als de vuurtoren van mdf. Daarna heeft ze een aantal "wave" randen 6002/0330 van de under the sea collectie gestanst en voorzien van embossingpoeder op de ge-emboste delen.


De vuurtoren heeft ze voorzien van hier en daar wat steentjes die ze gemaakt heeft door wit cardstock met een doobadoo mask te embossen en daarna wat steentjes ervan uitgeknipt en opgeplakt. Daarna het geheel getamponneerd met pasta.


Zo krijg je een beetje een gestuct uiterlijk van de toren.Aan de achterkant heeft ze nog lampjes verwerkt zodat de vuurtoren echt kan schijnen.


Rechts van de vuurtoren heeft ze het filigraan hekje 6002/0372 geplaatst. Deze heeft ze twee keer uit kraft papier gestanst en tegen elkaar geplakt..zo is hij goed stevig en kan er zelfs een slot aan hangen.


Hier zijn de golven goed te zien die ze rond om in het verdiepte deel van de bak heeft geplakt. De kaarsjes zijn bekleed met het papier van het "Under the sea" paperbloc 6011/0307 met wat kant, touw en bedeltjes.


Ook het krabbetje 6002/0328 mocht niet ontbreken. Deze heeft ze uit oranje cardstock gestanst en na het embossen voorzien van wat creme embossingpoeder.Verder zijn er nog diverse schelpjes, houtjes en pareltjes op verwerkt.


En met de typewriter letters 6410/0078 heeft ze de tekst "At the Beach" gemaakt. Deze letters zijn samen op een stukje jutteband geplakt. Ook hier weer een krabbetje bij en wat blaadjes 6002/0331, schepjes en pareltjes.
Paper Bloc - Under the Sea  Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Wave Rand Golven Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Krab / Zeepaardje

Dit staat toch geweldig in je huis, gezellig op tafel. Of in de tuin als decoratie, een geweldig idee van Janet.

1 opmerking: