vrijdag 25 juli 2014

Droom

Vandaag wil ik jullie wat meer laten zien met de mogelijkheden van de Gears mallen. Ik heb voor dit kaartje gekozen voor de nieuwe ronde Gears mal 6002/0367. Zoals je ziet hoef je deze mallen echt niet altijd alleen te gebruiken voor herenkaarten.


De ronde gears mal is gestanst uit zwart cardstock maar vervolgens bewerkt met meerder kleurtjes PanPastel in metallic kleuren. Boven het vintage plaatje van HobbyVoordelig heb ik een stukje van de Noor! Design Notebook stans 6002/0259 geplakt. 


Het ronde label op de kaart komt uit een vel Dutch Label Art van Dutch Doobadoo. Achter de tekst zijn twee stukjes van de filmstrip stans 6002/0278 geplakt, gestanst uit zwart cardstock. 


De kaart is gedcoreerd met hier en daar wat stukjes Dutch Softboard Art van Dutch Doobadoo. 


En ook de Dutch Softboard Art puzzelstukjes heb ik dit keer weer gebruikt op mijn kaart.  De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
2 opmerkingen:

  1. Dit is zo ontzettend lief. Echt super schattig en wat zijn die puzzelstukjes er weer super op verwerkt. Leuk hoor al die verschillende materialen. Heel gaaf gedaan.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen