zaterdag 12 juli 2014

Faith

Astrid heeft een kaartje gemaakt met de nieuwe ster mal, wat is hij mooi hè... Het papier van Bo Bunny `Primrose`.De basiskaart is gemaakt met Kraft karton van Joy! Crafts. Het plaatje is van Pion Design. Alle randen zijn beïnkt met distress inkt Walnut Stain en vervolgens gedistressed met de distresser van Tim Holtz.  Het stukje ribbelkarton is van Joy! Crafts. De rondjes die hierop geplakt zijn, is gemaakt met een stans van memory Box, Loopy Rings. Links heeft ze een papieren taartkleedje in een hartvorm geplakt en hierop een tag van Dutch Doobadoo geschoven. Op de tagis een roze strik gemaakt van koord katoen.


De pijl rechts op het plaatje is ook van Dutch Doobadoo,Astrid heeft de bovenlaag eraf gehaald, zodat je het ribbelkarton overhoud. Hieropzijn witte letterstickers van Teresa Collins geplakt. De prachtige ster rechtsboven, is de nieuwe mal van Noor! Design, art. nr. 6002/0358. Hierop is een bloementoefje geplakt.

PRE-ORDER Juni - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - 8punt stencil Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Hoek Lelie

Linksboven onder het plaatje nog een hoekje van Noor! Design geplakt, art. nr. 6002/0262 Hierop een roze strass-steentje. De muziekrand van Noor! Design, art. nr. 6002/0272 is korter gemaakt en linksonder op het plaatje geplakt, dit is gedaan met Paperblossom lijm van Joy! Crafts, deze droogt transparant op en is super snel droog. Verder heeft Astrid al het kraft voorzien van een beetje Gesso.

Cutting & Embossingmal - Dance to the Music - Rand muzieknoten

Het is leuk om de ster mal te zien bij deze kaart, zo prachtog in de hoek. En dan onderaan de muziekrand, wat is deze toch veelzijdig te gebruiken.     Cardboard Art - A5 - Arrows     Label Art - A4 - Woord labels


2 opmerkingen:

  1. Wat ziet er dit toch mooi uit, zoveel mooie mallen en materialen gebruikt, echt een prachtige creatie.
    Fijn weekend, liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen