vrijdag 4 juli 2014

Congrats to you

Dit keer een CAS ( clean and simple ) kaart van Janet. Deze kaart zou heel geschikt zijn voor een verjaardag van een man. Toch een beetje dat stoere effect er in en niet te druk.


De basis is een vierkante kaart van ruw kraftpapier met de afmeting 10.5 x 15 cm. Deze heeft ze bekleed met design papier van 10 x 14,5 cm waar ze de hoekjes van heeft afgerond. Op deze basis kaart heeft ze een stuk ribbelkarton van 10,5 x 7 cm. Daarop weer een strook ruw kraftpapier van 10,5 x 6,5 cm die vervolgens weer is voorzien van een strook designpapier met de maat 10,5 x 6 cm. Voordat deze strook is opgeplakt heeft ze er nog een touwtje omheen gewikkeld.


Vervolgens heeft ze een roset gemaakt met de filigraan stans: 6002/0314. Hierop zit een tekst stempel van de clearstampset Buttons:  6410/0096. Deze heeft ze gestempeld met Versamark en voorzien van zwarte embossingpoeder.


Deze kaart kan staan doordat ze er aan de achterkant de kaarten standaard achter heeft geplakt. Deze is gemaakt met de kaarten standaard mal 6002/0290.Zo kan je dus een enkele kaart maken die toch mooi kan staan.

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand filigraan  Clear stamp - Buttons - Just a Note

Wat een leuke combinatie vinden jullie niet ? Zo zie je dat een randstans en stempel erg leuk is samen op een simpele kaart.

0 reacties:

Een reactie posten