vrijdag 11 juli 2014

Make a Splash

Soms ben je maar weinig nodig op een kaart, zo ook op deze kaart van Janet. Haar afbeelding was wat groot uitgevallen maar toch heeft ze hem gebruikt met de bijpassende "Under the sea" serie.


De basis is een kraft karton kaart van 15 x 15 cm. Daarop heeft ze het design papier van de Under the sea 6011/0307 serie geplakt dat een halve cm kleiner is. De afbeelding heeft ze gemat op aqua blauw en kraft kleurig cardstock.


De tekst is gemaakt met een van de clearstamps van deze serie 6410/0099 . De bovenste en de onderste stipjes kom van de grunge clearstamp: 6410/0093. Het vierkantje heeft ze gemat op bruin cardstock en een beetje schuin op de afbeelding geplakt samen met een papieren bloemetje.


Omdat de kaart al zo vol was met de afbeelding heeft ze er niet veel extra`s op gedaan.Wel was er nog plaats voor de zeester die ze gemaakt heeft met het stansje 6002/0329. Na het stansen en embossen is ze er heel lichtjes met wat lichtbruine inkt overheen gegaan zodat de geemboste delen wat zichtbaarder worden. Verder heeft ze er nog wat kleine schelpjes en parels opgeplakt. De afbeelding heeft ze ingekleurd met Sennelier.

Paper Bloc - Under the Sea  Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Schelp / Zeester / Schelphoorn Clear Stamp - Under the Sea  Clear stamp - Grunge

Het papierbloc van Under the Sea is ook erg leuk te gebruiken bij je kaarten, het heeft mooie blauwe tinten met motieven die erg goed bij elkaar passen.


1 opmerking: