zondag 13 juli 2014

Bedankt voor het fijne schooljaar

Het einde van het schooljaar komt alweer in zicht en dan is het leuk om een kadootje te maken voor de juf. Dit tasje van mdf kan je nog vullen met wat lekkers of een klein cadeautje. In het midden heeft Jenine een tekst gestempeld met de stempelset "Voor de liefste juf" 6410/0082.


Ze heeft deze beplakt met het prachtige papier van Maja Design - Coffee in the Arbour. Op de voorkant van het tasje heeft ze de cirkel 6002/0303 gebruikt. Verder nog diverse bloemen. Achter de bloemen zit de Vintage Flourishes tak 6003/0032 verwerkt. Ook het vintage plaatje komt van de scrapvellen.


Verder voor de afwerking nog diverse roosjes, parelhartjes en wat vlinders. De vlinders 6410/0066 zijn gestempeld met Distress Ink Seedless Preserves en daarna uitgeknipt.Op de achterkant heeft ze de prachtige frame 6002/0356 gebruikt.  Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel (4st) Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Frame + 3 hoekjes Cutting mal - Vintage Flourishes - Bloem/bladeren 4 Clear stamp - Silhouette Butterflies Clear Stamp - Teksten - Voor de liefste juf 

Hier even op een rijtje welke mallen en stempels ze precies gebruikt heeft,  dat geeft een beter beeld voor jullie. Als ik de juf was zou ik er ontzettend blij mee zijn !

0 reacties:

Een reactie posten