donderdag 10 juli 2014

Can't wait to sea you

Net als het hele Noor team vind ook Tiets het under the sea een geweldig thema met die leuke schelpjes  6002/0329  en zeepaardje! Ze heeft er een shadowbox kaart mee gemaakt. Het papier  6011/0307 is ook van deze serie en heeft prachtige bauw groene kleuren. Het meisje is een stempel van bild malarna en is ingekleurd met copics markers.


Ze heeft de voorkant uitgesneden met behulp van een shape art mal van Dutch doobadoo 470.713.100 .Je legt hem in het midden van de voorkant en tekent de mal  en vervolgens snijd je hem uit.

Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Wave Rand Golven Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Schelp / Zeester / Schelphoorn Paper Bloc - Under the Sea

De voorkant is met de golf stans 6002/0330 gedaan in 2 kleuren cardstock. De blauw groene is van color core en heet aegean en past perfect bij het papier blokje.Ze heeft wat mos gebruikt , wond gaas, en daar wat schelpjes , flesje zand en de diverse stansjes op verwerkt.  Aan de zijkant een stukje touw geplakt met een scheepsknoop erin. Op de binnenkant van het achterste cardstock heeft ze een Under the sea stempel 6410/0099 gebruikt  met memento inkt teal zeal gestempeld.  


De 2 zeepaardjes 6002/0328  zijn op een  zigzag trappetje geplakt en dit is tussen het voorste en achters te deel vast gezet zodat je een 3 D effect krijgt.

Wat een leuk idee om de vorm kaart er van te maken, wat is het toch een heerlijke serie "Under the Sea"

7 opmerkingen:

 1. Wauw wat een prachtig kaartje en super mooi papier en mallen
  Groetje sMargreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje! Alles past perfect bij elkaar!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OO Wat is dit weer mooi, alles past weer prachtig bij elkaar, mooie stempels en mallen, top.
  Fijne dag, liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woww heel mooi.Kan je daar ook eens een workshop van geven op jou club?
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart, super mooi om al die prachtige details te bekijken.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen