vrijdag 18 juli 2014

Congrats

Vandaag weer een chique kaart van Janet. Ze heeft hiervoor de background flourishes 6410/0301 stempel gebruikt.  Ze is begonnen met een vierkant stuk kaartenkarton van 13 x 13 cm. Hierop heeft ze de achtergrond stempel gezet met embossing inkt. Nu heeft ze dit bestrooit met drie kleurtjes embossingpoeder van licht naar donker. Eerst heeft ze de lichtste kleur erop gestrooid en verhit met de heattool.


Daarna de tweede strook erop gestrooid en ook die verhit met de heattool..en vervolgens de derde kleur de eveneens verhit is met de heattool. Zo krijg je dus een mooie achtergrond met glitters. Nu heeft ze een strook van 13,5 x 4 cm gesneden in dezelfde kleur als de basiskaart die de maat 13,5 x 13,5 cm heeft. Daarop zit een strook wit papier van 3,5 x 13 cm waar een lint op is geplakt.


De tekst die komt van de slihouette stempel 6410/0090  heeft ze gestempeld op een strookje papier van 2 cm bij 6.5 cm. Deze heeft ze op een strookje van 2.5 x 6.5 cm geplakt, (dezelfde kleur als de basiskaart ) en deze op de kaart geplakt, en daarbij iets onder de grote strook. 

Clear Stamp - Background Flourishes

Zo zie je met weinig materialen kan je een hele chique kaart maken.

4 opmerkingen:

  1. Hele mooie kaart, welk embossingpoeder is er gebruikt ? Ik heb namelijk in mijn voorraad maar 1 tint rood.
    Vind ze echt prachtig hoor. Hartelijke groetjes van Veerle.

    BeantwoordenVerwijderen