woensdag 30 juli 2014

Party

Vandaag laat Jenine jullie weer een creatie zien met de blauwe mal 8punt 6002/0358. Deze mal is toch echt ontzettend mooi hé? Je kan er ook zoveel verschillende kanten mee op. Jenine heeft er een lief kaartje mee gemaakt.


Het gebruikte designpapier is van Theresa Collins - Save the Date. Het heeft hele mooie pasteltinten. Voor de afwerking van de kaart zijn veel van de nieuwe Noor! Design mallen gebruikt. Ze heeft de blauwe mal 8punt 6002/0358 gebruikt, deze heeft ze een keer uitgestansd en in 2 gedeeltes geknipt, die zijn in de buitenste hoeken geplakt.

Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - 8punt stencil Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand geschulpt

Voor het middelste gedeelte heeft ze hem nogmaals uitgeknipt. Ik heb het middengedeelte met foamtape op de kaart geplakt waardoor het hoger ligt, zo valt de 8punt mal ook weer precies boven de 2 uitgestansde hoeken en krijg je iets meer diepte in de kaart.


Verder heeft ze nog de prachtige randmal 6002/0316 verwerkt op de kaart. Achter de bloementoef zit de swirl 6002/0359. Om de tekst op de kaart te maken heeft ze een vlaggenlijn 6002/0277 uitgestansd. Daarop de letters Party gemaakt met de Typewriter Keys clearstamps 6410/0078. De vlinders zijn gemaakt van klei. Hier nog een close-up van het ingekleurde stempeltje.

 Cutting stencil - Party Flags Clear Stamp - Typewriter keys alphabet 

De vlaggen en stempels set Typewriterkeys passen zo leuk bij elkaar. En je kunt ze er allerlei kleuren stempels dat laat Jenine zien op haar kaart. Echt schitterend...

5 opmerkingen:

 1. schitterend kaartje prachtige mallen en lieve kleurtjes zijn er gebruikt.....lekker zomers.
  fijne dag, liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje weer, lieve kleurtjes en prachtige mallen!
  Liefs Hanny♥,
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend kaartje !! EN die mallen zijn prachtig.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen