zondag 6 juli 2014

Snowfun

Vandaag laat Astrid jullie een kaartje in Winterse sferen zien. Bij winter denk je aan sneeuw en bij sneeuw denk je .... wit. En ja, hoe mooi kun je dat combineren met het prachtige blauwe winterblokje en de ijskristallen van Noor! Design.


Ook heeft ze zich heerlijk uitgeleefd met Snowtex hahaha, bij winter hoort natuurlijk sneeuw, of niet dan. Voor een klein beetje kleur, heeft ze hier en daar wat accenten aangebracht met kraft. Het afdrukje is van Little Darlings Rubber Stamps, CandiBean "Penny's Winter Walkies" en is ingekleurd met Sennelier. De 2 sterren aan de rechterkant zijn van Dutch Doobadoo, ook hier zit Snowtex op. Verder is alles van Noor! Design, hieronder worden ze allemaal even vermeld:

Paperbloc Winter, art. nr. 6011/0019
Rand met ijskristallen, art. nr. 6002/2021
Cirkel met ijskristallen, art. nr. 6002/2022
Blauwe mal ovaal, art. nr. 6002/0304
Clear stempels Typewriter keys alphabet, art. nr. 6410/0078

Paper bloc - Winter Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - Cirkel met ijskristallen Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - Rand met ijskristallen

Alle randen zijn opgeschuurd met een distresser en vervolgens is er snowtex op gesmeerd.Langs het afdrukje heeft ze nog wat extra sneeuwvlokken aangebracht met Liquid Pearls van Ranger.Op de ijskristallen zijn nog enkele plakparels geplakt.

Wat zijn de blauwe tinten toch mooi en helemaal in de sneeuw sfeer. Wij genieten nu nog lekker van de zon maar het is toch wel weer leuk om weer wat winters te maken.
    Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Ovaal (4st) Clear Stamp - Typewriter keys alphabet


2 opmerkingen: