zaterdag 5 juli 2014

To a very special friend

Tiets had voor het volgende Noor magazine al met nieuwe artikelen mogen werken dus vandaar ook al een voorbeeld kaart voor op het blog. Je ziet hier de mooie ster 6002/0358 die net uit is gekomen.Ze heeft een vintage kaartje gemaakt met design papier van pion. Voorheen was ze nooit weg van paarse kleuren maar de laatste tijd vind ze het top! Dat komt vast door dat prachtige vintage blokje. Ze heeft verschillende stukjes design papier op de kaart gebruikt en ook een stukje ribbelkarton voor de 'break' zoals ze dat altijd zegt. Wel eerst even gekliederd met gesso hoor.


Rechts boven heeft ze de schitterende nieuwe swirl 6002/0359 geplakt.  Tiets heeft in de knik van de swirl wat bloemen geplakt. Naast het plaatje is een halve  nieuwe blauwe ster mal 6002/0358 gebruikt.. Dus deze is niet alleen voor kerst maar ook voor gewoon zo prima te gebruiken.

PRE-ORDER Juni - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - 8punt stencil  PRE-ORDER Juni - Cutting & Embossing stencil - Vintage Borders - Swirl

Aan de zijkant is de nieuwe rand 6002/0357 die deze maand al is uitgekomen verwerkt, zo mooi maatje voor kaartjes van 14 bij 14cm. Ze heeft de kaart verder rustig gehouden en met wat vlinders 6002/0322, kant en touw afgewerkt. Nog wel heeft ze  het nieuwe steentjes softboard 478.007.006 en de cardboard hartjes 472.309.003  van Dutch Doobadoo erop kunnen verwerken.

Wat een moois is er toch weer uitgekomen, met de voorbeelden er bij kun je helemaal zien hoe prachtig ze zijn...

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een prachtige kaart heb je gemaakt. En zoveel mooie details!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart, de malken komen prachtig tot hun recht.

  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen