zondag 17 januari 2016

Nieuw Noor! Meisje

Zo trots als een pauw mag ik me vandaag hier voorstellen als nieuw DT lid van Noor! design. Voelde me zeer vereerd toen ik de vraag kreeg van Jolanda dat ik volmondig JA heb gezegd. Dus waar zullen we beginnen voor degene die me nog niet kennen. Ik ben Jolanda de Ronde, getrouwd met een lieve man en samen hebben we een zoontje van inmiddels alweer 12 jaar. Sinds vorige week hebben wij ons gezinsleven uitgebreid met een Shiba inu genaamt Loeloe. Ze doet het super goed en is zo lief!

Ik ben al heel wat jaartjes creatief bezig, ben ooit begonnen met 3D knippen en borduren maar dat had ik snel gezien toen het scrapvirus mij te pakken had. Begonnen met foto albums scrappen maar later trokken ook de scrapkaartjes mij erg aan. Het liefst met een zelf ingekleurde afbeelding erop en maakt niet veel uit met welke techniek dan ook. Al moet ik zeggen dat op moment 'l Aquarelle van Sennelier wel mijn voorkeur heeft.


Ik hoop dat ik jullie veel inspiratie kan geven met mijn creaties. Hier alvast een voorproefje Dit model is challenge van december. Je kan niet meer meedoen maar natuurlijk nog wel de kaart maken.  patroon kun je hier vinden. Voor deze creatie heb ik de prachtige nieuwe stans set One of a kind 6002/0503 gebruikt. Zo'n fijn bloesem takje ik ben gek op dit soort stansjes!


Ook hier de binnenzijde van de kaart. Tekst komt van Stempelset Buttons Veel Geluk 6410/0039 Vintage Borders - Rand 2 6002/0366.


Gezellig dat jullie hier waren. Ik ga snel aan de slag met een nieuwe creatie die ik jullie hier snel zal laten zien.

Fijne dag allemaal!
Lieve groetjes,

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Jolanda met je DT-schap. Je maakt erg mooie kaarten dus terecht dat "Noor" jou graag in het team wilde. Deze kaart is erg mooi met veel details om naar te kijken! Heel veel plezier en succes!
  groetjes, Afke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. proficiat Jolanda! Jippie, wéér een ster aan het firmament erbij in 'ons' DT! welkom en we gaan weer genieten! Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Jolanda! Mooi kaartje heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Jolanda,ik bewonder al een tijdje je kaartjes op Facebook en vind je creaties altijd erg mooi dus terecht dat je Noor-meisje wordt!!!

  BeantwoordenVerwijderen