zaterdag 30 januari 2016

Hippity Hoppity


Hallo allemaal,

Vandaag even een keertje geen kaart maar ik heb dit keer een doosje gemaakt. En aangezien Pasen al weer snel om de hoek staat, staat dit doosje dus in het teken van Pasen met natuurlijk een lekkere verrassing in het doosje.


Hier zien jullie dus de buitenkant van het doosje en zoals jullie kunnen zien heb ik gebruik gemaakt van het nieuwe budding spring paper bloc 6011/0314 en ook de nieuwe vintage flourishes met al die leuke tags 6003/0063 en hier heb ik ook een leuke Pasen tekst gebruikt van Noor natuurlijk.


Hier kunnen jullie dus nog eens leuk dat papier blok zien en deze zit vol met lente kleurtjes hier wordt je toch gewoon helemaal vrolijk van ! 


Hier nog even het dekseltje uitvergroot waar dus de gave Noor doily 6002/0478 gebruikt is en dus die leuke nieuwe tags 6003/0063 verder heb ik ook de swirl 6003/0061 weer gebruikt.


de Noor doily 6002/0478 is echt een must have voor je collectie aangezien je deze voor zoveel projecten kan gebruiken en natuurlijk in ieder kleurtje uit te stansen is dus nooit meer opzoek naar het juiste kleurtje, Met deze handige stans maak je ze gewoon zelf !


Hier zien jullie dat ik in het doosje nog een doosje heb gemaakt waar je dus wat lekkers in kan stoppen. Verder heb ik bij het doosje ook de nieuwe blauwe mal 6002/0533 gebruikt waar je dus leuk een afbeelding op kan plakken of juist heel leuk uit kan stansen en er een tekst op te stempelen.


Hier zien jullie dus die leuke blauwe mal ik heb dus nu de 2na kleinste cirkel gebruikt voor dit project en deze gebruikt in combinatie met de sping set stempels van Noor.


Hier dus nog even uitvergroot van die nieuwe mal waar ik de stempel bij gebruikt heb en ook heb ik nog de vlaggetjes gebruikt van de vintage florish.


Als laatste wil ik jullie laten zien dat je dus een leuk zakje met paaseitjes hierin kan stoppen. En ik moet eerlijk bekennen dat dit het 2de zakje was die ik maar gekocht had haha kon er niet vanaf blijven!

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jullie van die nieuwe Noortjes vinden! 

Veel liefs,

3 opmerkingen:

  1. Een schitterend doosje heb je gemaakt Celine.
    Heel erg mooi gemaakt!!
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen