maandag 18 januari 2016

For You

 Hallo allemaal,

Wat gaat het toch allemaal snel, we hebben de eerste twee weken van januari er al weer op zitten. Dat betekend dat het nu weer maandag is en er weer een blogbericht van mijn hand op staat. Deze keer ga ik jullie een bandkaart met inhoud laten zien.


We beginnen met de voorkant. Die heb ik beplakt met designpapier uit het leuke papier bloc - Needles & Pins 6011/0317. 

6011/0317 Paper bloc Needles & pins

Hiervan heb ik diverse maten stroken her en der op de kaart geplakt. Daar op nog in het wit de vierkante blauwe mal - Franse lelie 6002/0257


Daarna heb ik met hetzelfde papier ook de binnenkant beplakt. De maat van deze kaart is 14 x 14 en het heeft een rug van ruim 1 cm. 

6002/0257 Vierkant met Franse lelies (4st)

Anders past het doosje met inhoud er niet tussen. Na het beplakken heb ik het doosje gemaakt. Dit modelletje is van Doobadoo en is gemaakt om er merci chocolade in te doen.


Ook het doosje heb ik beplakt met het desingpapier. Na het inplakken heb ik nog een paar hoeken te versiering over het doosje geplakt. Deze hoeken heb ik gemaakt met de hoekstans - 6002/0148
Het doosje sluit door middel van een stukje magneet tape.


Op het doosje nog een vogel setje van Doobadoo paper art en een knoop  die eveneens van Doobadoo is en komt van de knopen set uit grey board. Als laatste heb ik de band gemaakt. Hiervoor heb ik twee stroken papier voor aan elkaar gelijmd. Deze vouw je dan om de kaart en plak je de uiteinden aan elkaar. Doe dit niet TE strak want anders krijg je de band er niet makkelijk om of af. 


Nu is dat voor mij wel beter om die band er goed strak om te doen want dan kan ik ook niet bij de chocolade. De band heb ik vervolgens nog weer versierd met designpapier, een plaatje wat bloemen, lint en de bingo kaartjes die ik gemaakt heb met de clear stamp set - bingo 6410/0029.

6003/0029 Vintage Flourishes Bloem/bladeren 1

Ik vond het weer leuk om jullie iets te laten zien en wie deze lekkere chocolade
kaart nog krijgt, dat is nog een verassing .

2 opmerkingen:

  1. Mooi en smaakvol doosje...:-)!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk om zo het merci doosje je te verwerken.

    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen