zondag 31 januari 2016

Especially for You

Vandaag alweer aan mij om jullie te inspireren met een nieuwe creatie. Nou dat is niet zo moeilijk met al die super leuke nieuwe artikelen.  Kijk toch eens na het nieuwe paper pas Spring Fever 6011/0707  geweldig in de vrolijke kleurtjes.


Alle randen van het papier heb ik bewerkt met Dutch Doobadoo Dutch Gesso wit 870.002.010 Zo krijg je toch een super leuk speels effect!


Het afdrukje ingekleurd met 'l Aquarelle van Sennelier.  Daaronder zit Noor! Design - Blauwe mal - Vierkant met cirkel 6002/0533.


Wow en die Vintage Flourishes - Tripple Tricker 6003/0063 maken het kaartje toch helemaal af om er een leuke groet op te zetten. 
Met de Doodle borders 6410/0393 rondom het afdrukje een leuke rand gestempeld.  Je heb zoveel verschillende randjes en zijn allemaal zo cute!!


Ik hoop dat jullie bij het zien van dit kaartje ook vol ideetjes zitten en zelf ook lekker aan de slag gaan. Wens jullie succes met al jullie eigen creaties.

Voor nu wens ik jullie nog een hele fijne dag!

Lieve groetjes,
4 opmerkingen:

  1. Wat hebben jullie schitterende kaarten gemaakt met dit mooie nieuwe paperpad. Die van Jenine is ook al zo mooi! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke kaart en wat een leuke materialen.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen