maandag 6 mei 2019

SCR@P Challenge #17

Hallo allemaal.

Iedere maand is er bij Noor Design een Scrap Challenge. Op het blog van Noor! Design is deze Challenge aangekondigd en kun je er meer info over vinden. Op de SCR@P facebook pagina van Noor! Design kun je je gemaakte Lay-Out plaatsen. Iedereen die meedoet maakt altijd kans op een leuke prijs.

Dit is de Challenge voor de maand mei. In dit blogbericht wil ik jullie laten zien hoe mijn layout voor de Scrap Challenge voor de maand mei ontstaan is.

De achtergrond heb ik gemaakt op een vel aquarelpapier.

 
Op een plastic sheet heb ik spray inkt gespoten, Hier heb ik wat water aan toegevoegd en met dit sheet op het papier afdrukken gemaakt. Daarna heb ik met een mask (Chicken Wire van Dutch Doobadoo), distress inkt en een blending tool de hexagons op het papier gemaakt.


Met distress inkt heb ik nog wat kleine accenten en spatten toegevoegd aan de achtergrond.


Ook heb ik nog structuurpasta m.b.v. een mask op dit blad verwerkt.


 Dit is mijn LO uiteindelijk geworden. Het vrolijke papier achter de foto is o.a. papier van Noor Design (6011/0572 paper bloc Lovely Aquarels).



Achter de foto mat heb ik de stans van het visnet (6002/0992 Under the Sea) gebruikt.



Het filmstripje is gemaakt met deze stans:



De takjes zijn gemaakt met een stans uit de serie Vintage Flourishes.


De tulpjes heb ik zelf getekend, gekleurd met aquarelpotloden en vervolgens uitgeknipt. Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren met mijn layout. Mocht je mee willen doen met deze Challenge, dan wens ik jullie hierbij veel scrapplezier.

Groeten Hanny

2 opmerkingen:

  1. Leuke challenge en mooi voorbeeld! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you for the good and very helpful information. It is very interesting. I love all the things you share and see your beautiful creation. Thank you for sharing with everyone.
    gclubwin168

    BeantwoordenVerwijderen