dinsdag 19 augustus 2014

Op naar de 1.000.000 bezoekers!!

Hallo lieve lezers,
Ik zag zojuist dat we al bijna richting de 1.000.000 bezoekers gaan hier op ons Noor! Design blog. Wat een mega-aantal al he? En dat terwijl we pas 2 jaar geleden gestart zijn. 

Er gaan toch steeds meer geruchten dat Facebook het bloggen over gaat nemen. Maar als ik zie hoeveel bezoekers we hier nog dagelijks op ons Noor! Design blog mogen begroeten dan vind ik dat we hier gewoon gezellig mee door moeten gaan.  Onze ervaring is dat er minder reacties achtergelaten worden op Blogger (erg jammer), maar dat jullie wel langskomen.

Ik wil hier ook nog graag een verslagje doen van de Noor! Design Team dag die we gisteren gehad hebben. We waren op onze nieuwkomer Raffaela (te kort dag om vrij te krijgen) en Jenine (helaas ziek) weer voltallig aanwezig. Voor de middag hebben we natuurlijk eerst lekker koffie gedronken met zelfgemaakte cupcakes uit mijn eigen keuken. Ondertussen zijn we wat gaan brainstormen over nieuwe producten, hebben we de laatste puntjes op de welbekende I gezet voor de Vriendinnendag, zijn de opdrachten weer uitgezet voor het volgende Noor! Design magazine en hebben we vooral gezellig gekletst. En dat alles onder het toeziend oog van de directrice die lekker aan een ijsje zat!


Na de lunch had ik voor de Noor meisjes nog een verrassingsuitje. Jassen aan, in de auto... paraplu's mee en op pad. En waar kwamen we uit? De Efteling! 


En we gingen natuurlijk beginnen met een heerlijk ijsje want daar was het echt weer voor!


Tussen de buiten door zijn we in een hoop leuke attracties geweest. Maar al met al hebben we vooral heel veel lol gehad.

 

Ik heb genoten van deze heerlijk dag samen met mijn lieve Noor vriendinnetjes. Wij zijn weer helemaal opgeladen voor een nieuw hobbyseizoen, met heel veel leuks voor jullie. 
Dus maak je borst maar weer nat! ;-)

Enne... wij gaan al eens heel druk nadenken over wat voor leuk prijzenpakket we weg gaan geven als we die 1 miljoen bezoekers hier behaald hebben!

Ook morgen moet je even terugkomen want ook dan hebben we weer iets heel erg leuks voor jullie in petto hier op het Noor! Design blog. Tot morgen dus allemaal!




24 opmerkingen:

  1. wat een gezellige dag hebben jullie gehad, we zijn erg benieuwd naar al het nieuws wat er gaat komen. Alvast gefeliciteerd met al die vele bezoekers maar dat is ook niet zo moeilijk want het is altijd leuk om te komen kijken en berichtjes te volgen.

    groetjes Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, bijna 1 miljoen bezoekers! Dat is een boel!!! Fijn dat jullie gewoon doorgaan met Blogger, want op FB vind ik het onpersoonlijk. Ik laat regelmatig een reactie achter. Niet elke dag, dat is me teveel en dat zal met veel volgers zo zijn. Maar bekeken wordt het blog zeker, dus!
    Jullie dag ziet er gezellig en gaaf uit. Wat een verrassing had je voor de Noor-meisjes in petto zeg! Een en al genieten zo te zien!
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, 1 miljoen, dat kun je je haast niet voorstellen maar dat is echt heeeeel veel. Gefeliciteerd!! Mooie mijlpaal.
    Gaaf te leze dat jullie het zo leuk gehad hebben met elkaar in de Efteling.

    Liefs,
    Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er gezellig uit zeg!
    Gefeliciteerd met zo'n geweldig aantal bezoekers!!
    Een fijne dag verder en tot morgen,
    Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. jeetje wat een aantal aan bezoekers dus reden om te feliciteren!! en wat een vrolijke foto's daar in de efteling dus ben ook nog reuze benieuwd wat er morgen weer komt:-))
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een gezellige bedoening. werk en plezierig combineren. Daar komen alleen maar positieve dingen uit

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijke gezelligheid! Hoed voor de spirit en de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lijkt erop dat jullie 'n heel gezellige dag gehad hebben!
    Met zo'n leuk blog, bomvol inspiratie is het niet meer dan normaal dat jullie zo goed op weg zijn! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super, zoveel bezoekers en bekendheid dat jullie gekregen hebben, jullie maken schitterende kaarten, kaarten met hoge eisen en dat mag gezien worden. Ook jullie mallen zijn zo fijntjes uitgewerkt, dan wil je bijna het `gewone` niet meer, ik zou zeggen ga zo door, een pluim dat hebben jullie echt verdiend, groetjes Frosien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schöne Fotos habt ihr da gemacht, man sieht euch den Spass an den ihr hattet
    glg Gertrude

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat ziet er idd uit als een feestje!!! Proficiat met zoveel bezoekers!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Echt dat is best snel gegaan hoor, het blog is zeker leuk en ik zou ook niet meer
    zonder Blogger kunnen hoor.
    Ik geef toe dat ik ook schuldig ben aan wel komen kijken maar geen reacties
    achter laten, daarom toch nog even laten weten hoe zeer het blog gewaardeerd
    wordt !!
    Fijn dat jullie een leuke dag gehad hebben met z'n allen ☺
    Liefsss van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Facebook vind ik makkelijker in omgang Blogger is niet minder leuk! Alleen jammer dat het geen vind ik leuk button heeft ;) Toch geweldig dat jullie massaal gevolgd worden. Ik vind zelf de foto's en verhalen heel leuk om te lezen! Ga zo door :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat ben ik helemaal met je eens Feike... ik mis ook de "vind ik leuk" button op Blogger. Voor ons is het voordeel dat we op Blogger veel uitgebreider uitleg kunnen geven met meerdere foto's.

      Verwijderen
  14. Wat een leuke dag hebben jullie zo te zien gehad! Ben benieuwd wat voor nieuws jullie weer allemaal bedacht hebben...

    Van het bezoekersaantal sta ik niet te kijken.
    Want met al de prachtige creaties die hier te zien zijn blijf je toch terugkomen.... Zelf ben ik groot fan van de Noor producten.

    Van harte gefeliciteerd! En ga vooral door met je super DT team!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je lieve reactie Natas, fijn dat onze producten je bevallen. Daar doen we het voor! :)

      Verwijderen
  15. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Jeetje zeg, wat een geweldig aantal bezoekers op deze relatief korte periode.
    Ik hoop niet dat facebook het gaat winnen van blogger. Voor het bloggen kan ik echt wel ff lekker gaan zitten. Facebook daar kijk ik vaak snel even overheen.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Denk dat jij het goed verwoord Renate, Facebook is voor de snelle blik. Op het blog kunnen we veel meer informatie kwijt voor jullie. Bedankt voor je lieve reactie!

      Verwijderen
  16. Wow wat een aantal zeg! Een gave prestatie, dat is een viermomentje waard :). Ik zie dat jullie een heerlijk dagje hebben gehad! Kom maar op met het nieuwe hobbyseizoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Van harte!! bijna een miljoen bezoekers in 2 jaar, dat zegt toch wel iets dat iedereen geniet van jullie mooie produkten.
    Zelf heb ik geen blog maar bezoek zeer regelmatig dit blog om een heleboel inspiratie op te doen. Ben benieuwd wat er na deze dag "brainstormen " volgend jaar weer komt?

    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wow wat een enorme hoeveelheid bezoekers! Top zeg. En volgens mij hebben jullie een hele leuke dag gehad als ik de foto's zo zie. Ik hoop net asl vele andere bloggers dat facebook het niet gaat winnen van blogger. Facebook vind ik eigenlijk voor familieaangelegenheden en blog is voor gelijkgestemden die waarderen wat je gemaakt hebt.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Super zeg zoveel bezoekers ik wip ook elke dag wel een paar keer in blogland voorbij maar zie op mijn eigen blog ook veel minder reacties erg jammer maar vindt het veel te leuk om er mee te stoppen .en ik probeer op deze manier ook mee te doen aan challenges met mijn kaartjes en andere creaties .en een hoop ideetjes op te doen.
    Succes verder en vooral veel plezier
    Liefs Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen