donderdag 21 augustus 2014

The magic of Winter

Ik kan er niets aan doen, maar ik heb toch iedere maand als de nieuwe Noortjes weer in de winkels liggen wel een beetje kriebels in mijn buik. Altijd weer spannend om te zien of de nieuwe mallen en stempels jullie bevallen. Laat dus gerust een reactie achter op deze post want op dit kaartje zijn weer nieuwtjes van Augustus verwerkt.

Ten eerst die 3 lieve kleine vogeltjes op die tak bovenaan de kaart. Dit is een nieuwe Vintage Flourishes stans. 


Ik heb ervoor gekozen om een winters kaartje te maken. Ik heb van Miranda van HobbyVoordelig weer nieuwe vintageplaatjes gekregen. Deze passen qua kleur perfect bij het Noor! Design paperbloc Winter Wishes wat ik op deze kaart gebruikt heb. Combineer het met kraft papier en wit cardstock. 


Ook de witte doily die je hier ziet is een nieuwe blauwe mal die sinds gisteren weer in de hobbyspeciaalzaken ligt. Weer een mooie uitbreiding op je collectie lijkt mij. Je kunt ze gebruiken voor kerstkaarten, maar ook voor alledaagjes kaartjes. Dit zullen de Noor meisjes jullie hier nog uitgebreid laten zien de komende weken.


De Noor! Design Swirl heb ik gestanst uit wit cardstock, en daarop een cardboard hartje verwerkt met een strik en wat belletjes. 


Ik hoop dat ook jullie weer mogen gaan genieten van de nieuwe Noor! Design producten deze maand. Wie weet kun je er al wat van scoren op de Knotsgekke Kaartendagen in Zwolle of in Den Bosch.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


16 opmerkingen:

  1. Hoi Jolanda en alle Noor meisjes,
    Eigenlijk reageer ik nooit. Maar uitzonderingen bevestigen de regel. Kaartje, mooi, gelukkig niet te veel en daardoor te druk, maar dat is mijn persoonlijke smaak. Nieuwe dingen, de blauwe mal staat hoog op boodschappenlijstje voor morgen. Altijd leuk om de nieuwe spullen te zien nog mooier om de verschillende creaties van jou en de Noormeisjes op de blog, site en facebook tegen te komen, inspirerend en blijf dat lekker doen met zijn allen. Nieuwe dingen bedenken, ontwikkelen en in de winkels te verkrijgen en de oude mallen e.d. lekker blijven gebruiken. Groetjes Bram

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bram wat leuk dat je een reactie achtergelaten hebt, dank hiervoor. Ik persoonlijk probeer er inderdaad op te letten dat de kaartjes niet te druk worden. Less is more zeg maar... Fijne avond! xx

      Verwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje Jolanda!

    En wat een geweldig bloc designpapier weer.....

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat blok is leuk en lekker handig, alles past bij elkaar en ook heel veel vintage plaatjes passen er qua kleur bij. Kun je je in ieder geval al veel tijd besparen met de juiste papiertjes en plaatjes bij elkaar zoeken.... ;-)

      Verwijderen
    2. Kijk en daar hou ik van..... Ik ben altijd zo lang bezig met papiertjes zoeken kwijt. Hihi...,
      Maar dat komt misschien ook wel door het aantal blocs dat ik heb....

      Verwijderen
  3. Wat een prachtige kaart Jolanda, het ziet er naar uit dat de vogeltjesstans toch een echte must-have is, lol! Hij is super!

    Groetjes Krista

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En het prijsje is ook nog betaalbaar hoor Krista, de Vintage Flourishes zijn maar € 5,95 per stuk.

      Verwijderen
  4. wat leuk die ijspegelsrand....en die belletjes waar heb je die nou weer vandaan?
    wat een heel leuk kaartje!!!
    ik ga vrijdag naar den bosch....kijken wat we weer kunnen scoren ....
    groetjes ayten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ayten die belletjes zijn van CraftEmotions, ik denk dat ze bij Doe@Ding of HobbyVision wel te krijgen zijn. Als je vrijdag even langskomt bij Jenine in Den Bosch dan heeft ze ze waarschijnlijk wel bij zich. Ik ben er ook, stand 203. Hopelijk zie ik je daar!

      Verwijderen
  5. Ben echt fan van veel van je mallen, mooie kaart is dit weer, en het kerstblok....is super, heb er al menig kaartje mee klaar.
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart Jolanda en ook ik ben fan van niet té veel erop. De gulden middenweg zeg maar.
    Wat leuk die witte vegen overal ook op het DP is dat met gesso gedaan ? De vogeltjes denk ik ook dat ik me toch maar
    ga aanschaffen alsook de prachtige blauwe mal. Het verlanglijstje is met deze mooie kaart weer lekker aangedikt ;-)
    Hartelijke groetjes van Veerle x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt Veerle, de witte vegen zijn met gesso aangezet. Zo lijkt het net of de vogeltjes in de sneeuw zitten.... ;-)

      Verwijderen
  7. Hoi Jolanda, dat heb je prachtig gemaakt en wat een mooi papier. Ik ben er helemaal weg van! De mallen vind ik ook weer helemaal te gek.
    Fijn weekend en groetjes Carla.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kerstkaart. Mooi van kleur en een schattig plaatje.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen