vrijdag 28 augustus 2015

Prettige feestdagen

Het papierblok Shabby Christmas blijft maar op mijn buro liggen dus ik heb dit maar weer gebruikt... Het is ook zo moooi en gaat me ech niet vervelend.


Als basis heb ik de bookmal van Dutch Doobadoo gebruikt. Ik heb 5 lagen uitgesneden uit oa kraft, glitterpapier en het papierblok. De randjes heb ik bewerkt met  de distresser en daarna met gesso.
.
Paperbloc - 15 x 30 cm - Shabby Christmas

Ik heb de pagina;s bol op geplakt alleen zie je dat niet op de foto. Ik heb de midden vouw vast geplakt en de linker en de rechter rand en dan iets naar binnen duwen zodat het bol komt te staan.

6002/2053 Noor! Design Ice Crystals

In de hoeken van het boek heb ik links de ijskristallen geplakt en rechts de nieuwe ijs doily! komt zo mooi uit op deze manier vind ik! Wat roosjes en bloemen erbij en een deel van de nieuwe hulst swirl erbij geschoven. Ook de handschoentjes aan een touwtje langs het plaatje maakt het mooi af zo.OP de andere pagina heb ik een mooi  geheel gemaakt met de bomen van Noor en een rendier. Met wat  moss erbij en 'sneeuwballetjes' maakt het vaak al een leuk tafereeltje. Ik heb de sneeuwrand nog onder de pagina;s geplakt zodat het een echt winters boek word.De ticket met happy Holidays is van Joy! Crafts en heb ik ook nog in het tafereeltje verwerkt,
De tekst prettige feestdagen is ook nieuw van Joy en die heb ik over beide pagina;s geplakt.

6002/2036 Winter Wishes Icecles     6002/2034 Winter Wishes Gloves & Hat     6002/2021 Winter Wishes Rand met ijskristallen

Ik hoop dat ik jullie weer wat ideetjes heb gegeven en dat jullie ook lekker aan de slag gaan met  het maken van winter en kerst kaartjes!
         
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking: