zaterdag 8 augustus 2015

Winter Wishes

Goedemorgen allemaal,

Aangezien het een warme week wordt, hoop ik dat ik voor een beetje verkoeling kan zorgen.  Ik ben heerlijk aan de slag gegaan met alle nieuwe producten van de maand juni !


Deze keer heb ik een winterboek gemaakt met de geweldige mooie mal van Dutch Doobadoo. De basis is gemaakt van kraft karton.  Het design papier is van Noor! Design "Shabby Christmas".

6011/0319 Paperbloc Shabby Christmas

Ik heb verschillende lagen op elkaar geplakt. Ik heb echter alleen de rillijnen op elkaar gedaan, elke pagina is los, ik kan hem zowel links als rechts openslaan. Ik wil hem nog verder uitwerken, maar daar had ik nu geen tijd voor. Aan de rechterkant heb ik aan de achterkant van het design papier de sterrand van Noor! Desing geplakt

  6002/2034 Winter Wishes Gloves & Hat

. Hierop heb ik de wantjes gestrikt. Dit met scrappersfloss. Op de wantjes heb ik FunFlock gedaan, hiervoor heb ik Glossy Accents gebruikt. Het geëmboste gedeelte heb ik gekleurd met Archival Ink, kleur Watering Can. Op de sterrand heb ik nog enkele plakparels gedaan, deze heb ik op kleur gemaakt met mijn Copics.

  6002/0461 Noor! Design Sending Messages Through the Year

Op de rechter bladzijde heb ik het woordje Januari gestanst met de nieuwe mallen van Noor! Design.
Hieronder heb ik de maand gestempeld op een stukje design papier, ook dit weer met Archival Ink, kleur Watering Can. Hierop heb ik een klein sterretje van Dutch Doobadoo geplakt.

 6002/2020 Winter Wishes IJskristal 3

Links boven heb ik de grootste maat sneeuwster van Noor! Design aan de achterkant van het witte karton geplakt, bovenop de hoek heb ik een grote plakparel gedaan, ook deze weer op kleur gemaakt met Copics.


Op de linker bladzijde heb ik een winters plaatje van Pion Design gebruikt. Hierop de halve cirkel sterrand van Noor! Design. Onder deze pagina heb ik nog een stukje verbandgaas verwerkt. Ik heb ook een pagina gemaakt van Ribbelkarton. Ook hierop weer enkele plakparels gedaan. Onder het bloementoefje heb ik wat natuurlijk materiaal gebruikt.


Aan de bovenkant van het boekje heb ik het woordje Winter nog geplakt. Ook deze is van Noor! Design.

 6002/0269 Blauw Rand Label nr 1

Op de achterste pagina heb ik een tag van Noor! Design geplakt. Hierop een tekst uit de nieuwe tekst sheet Winter Wishes Stars. De 2 fotohoekjes heb ik gemaakt met de kleine stansjes behorende bij de nieuwe blauwe rechthoek. Bovenop de tag heb ik een strik gemaakt van touw.

6410/0124 Winter Wishes Clearstamp Stars

Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie en verkoeling heb kunnen geven. We gaan een warme week tegemoet. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)5 opmerkingen:

 1. Jammer dat we de foto's niet kunnen zien...
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Astrid heeft een storing in haar foto albums ze lost het zo snel mogelijk op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen