dinsdag 12 december 2017

Cutie

Hallo allemaal,

Op de Noor design scrapbooking facebookpagina start weer een nieuwe uitdaging deze maand. Namelijk Challenge #4. Bij deze challenge is het de bedoeling om op een wit vel te werken met watercolouring zoals bijvoorbeeld sprays en inkten. Daarnaast is het een must om een artikel uit de Scr@p collectie erop te verwerken en je lay-out aan te kleden naar eigen inzicht. Als dat geen heerlijk vrije uitdaging is...


Dit is de lay-out die ik als inspiratie voorbeeld heb gemaakt voor de challenge.  Ik heb gewerkt mrt appeltjesgroene Dylusions spray en paarde Distress inkt.  Voor deze pagina heb ik verschillende mask stencils gebruikt uit de Scr@p en Mixed up collectie van Noor! Design. 

  

De leuke driehoekjes uit de set Strepen 6002/0841 heb ik reachtdonderin eerst aangebracht met een blendingtool en paarde inkt. Als je het mask erna omdraait past het patroon er nogmaals in. Deze heb ik in het groen aangebracht. Een paar driehoekjes heb ik met zwarte finliner extra geaccentueerd.
Maar naar links op de pagina heb ik deze driehoekjes nogmaals terug laten komen. Ditmaal willekeurig getekend met finliner.


Achter de foto vandaan heb ik pijlen in paars verwerkt uit de set Pijlen 6002/0825.


Boven en rechts naast de foto heb ik stencil 6002/0836 Bubbels verwerkt. Deze heb ik met een finliner op mijn lay-out getekend.


Het woord Cutie heb ik gemaakt met het stencil Alfabet 6002/0842. De letters heb ik getekend en uitgeknipt.  Als laatste heb ik de pijlen uit de stansset Beautiful 6002/0914 bewerkt met glitter en op mijn pagina verwerkt. Ik vond het super leuk om deze uitdaging te maken. We gaan zeker meer van deze layouts van mijn hand verschijnen. 

SCR@P Challenge

Hopelijk worden jullie net zo enthousiast als ik en gaan jullie gezellig de uitdaging aan!

Creatieve groetjes,

1 opmerking: