donderdag 14 december 2017

Winter

Goedemorgen allemaal,

Het waren even een paar dagen winter, we hebben geloof alle codes gehad van het KNMI, vroeger hadden we dat niet, het was gewoon winter en daarmee uit. Maar goed ik ben maar even in de wintersfeer gebleven.


Ik heb het mooie winterpapier "Misty Winter" van Noor! Design gepakt. Hierbij heb ik de nieuwe card art mal Winter van Dutch Doobadoo als basis gebruikt, deze heb ik nuit wit linnen karton van Joy! Crafts gesneden. Zo'n kaartje heeft niet veel nodig.

6011/0527 Paper bloc Misty Winter

Links heb ik uit kraft karton enkele takjes van Noor! Design gestanst. Hierop heb ik een witte poinsettia gedaan met in het midden een roosje. De handschoentjes van Noor! Design heb ik uit lila karton gestanst. Hierop heb ik wat witte funflock gedaan. Bovenop heb ik van touw een strikje gemaakt. Met een fijn penseeltje heb ik witte gesso van Dutch Doobadoo wat accenten aangebracht.

6002/0927 Mon Ami Snowy

Ook heb ik nog een ster van Dutch Doobadoo card board karton op de letter E geplakt. Als laatste heb ik Snowy van Noor! Design op de letter R gedaan. et is even een klusje, maar dan heb je ook wat. Aan de onderkant van Snowy heb ik foamball clay gedaan. Een paar sneeuwballetjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Zo zie je maar, met een paar simpele dingen heb je al een mooie winterkaart.

6002/0584 One of a Kind Kerstset

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

1 opmerking: