dinsdag 5 december 2017

The voice of ...


Hallo allemaal,

Deze lay out maakte ik als voorbeeld voor Scr@p challenge 4. Op de foto Sarah tijdens haar eerste echte optreden in Paradox bij het leerlingen optreden georganiseerd door Louise haar zanglerares.  Supertrots was ik natuurlijk. 


Voor de achtergrond van de lay-out heb ik een wit vel cardstock gebruikt dat ik bewerkt heb met color burst,de kleuren turquoise en burnt umber. Ik heb een heel klein beetje poeder op mijn kliedermat gestrooid waar ik met een spuitbusje water aan toegevoegd heb. Met een brede kwast heb ik dat in strepen aangebracht op mijn witte cardstock. De kleuren vloeien heel mooi over in elkaar en je hebt dan meteen een prachtige achtergrond. Met versafine heb ik wat vlekken gestempeld en met zwart cardstock nog wat leuke stansjes en de titel gemaakt.


De hartjes komen uit dit leuke zonnebrilletje


Zien jullie dat kleine tabje, rechtsbovenaan op de foto? Dat is het rondje dat uit het kleine cameraatje komt. Ik vond het erg leuk om zo als tabje te gebruiken.  Het kaartje heb ik op dezelfde manier gemaakt. Het kaartje is uitgesneden met de kleine P.L. stans en daar heb ik de peal&stick smile overheen geplakt om een kader te krijgen. Wil je geen tekst op het kaartje dan kun je bij deze sticker heel makkelijk het woordje afplakken, dan heb je een blanco kaartje.

6002/5002 Scr@p Peel & Stick stencil Say cheese             6002/0914 Stans kit Beautiful 

Voor de grote foto heb ik wat inkepingen gemaakt in het achtergrond papier, een soort foto hoekjes zeg maar.


Dat heb ik gedaan door langs het ronde stansje met het woordje LOVE te snijden met een scherp mesje. Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie opgedaan hebben om je spullen eens wat nader te bekijken en op een ietwat andere manier te gebruiken.  En... doe vooral mee aan de challenge!

SCR@P Challenge

Veel plezier daarbij.

Groetjes,


Marjolijn

1 opmerking: