donderdag 28 december 2017

Liefs


Hallo Allemaal,

Superleuk zijn de 6004/0023 Crafty Cocktail bladeren. Zo kun je ze ook rechtstreeks op je achtergrond stempelen. 


Als basis heb ik een Dutch Shape Art mal gebruikt. Voor mijn achtergrond gebruik ik mixed media papier. Ik druk verschillende kleuren Distress Oxide op de kliedermat. Met een kwast maak ik het papier nat en doe met Distress Oxide mijn achtergrond bewerken. Dit herhaal ik zonodig. Met de kwast maak ik op het nog natte papier inktdruppels. Dit laat ik over het papier vloeien en droog daarna mijn achtergrond met de heattool. Met water maak ik druppels over mijn achtergrond en dep dit op met een stuk keukenrol.

6410/0457 Stempelset Teksten Gefeliciteerd

Je kunt ook inkt op de 6002/0844 Mixed Up Zig Zag stencil drukken en hieroverheen water sprayen. Dit druk ik mijn bewerkte achtergrond en laat dit drogen. Zo krijg je weer een heel ander effect. Voor de afwerking maak ik nog wat bruine inktspetters op de achtergrond.

6002/0844 Mixed Up Mask stencil - Zig Zag

De bladeren heb ik langs de rand gestempeld en ingekleurd met Distress Inkt.  De stempel Liefs op de kaart komt van de 6410/0457 Clear Stamps Gefeliciteerd! 


Ik heb voor de afwerking de randen van de bladeren en de tekst bewerkt met een witte pen. En hier en daar sterretjes erbij getekend. Dit was mijn kaartje voor vandaag, een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs Monique

2 opmerkingen: