vrijdag 29 december 2017

Labels


Hoe leuk is het om aan elk cadeautje een persoonlijk zelf gemaakt kaartje te hangen met een lieve tekst er in. Hier zie je wat voorbeelden. 


Om het kaartje te maken heb ik het kleine PL stansje gebruikt uit de Scr@p serie. Ik leg dan een dubbel papiertje aan de binnenkant tegen de snijrand van de stans en zo stans je een dubbel kaartje.

6002-0914 Stans kit Beautiful

 De voorkant is bewerkt met distressinkt en gesso met masks.  Daarna heb ik een standaard kaartje gesneden uit wit stempel papier en dan heb ik met het 663006 Frame Punch Board
van We're memorykeepers. Dat frame heb ik bewerkt met de 6002/0843 Mixed Up Mask stencil - Stof en distress inkt.


Met foamtape, transparante sheets en wat schudmateriaal van Nuvo heb ik er een schudkaartje van gemaakt.  De kaartjes zijn nog aangekleed met diverse leuke winter en kerst stansjes van Noor!

6002-0584 One of a Kind Kerstset .

Deze set is daar erg leuk voor! Hieronder nog wat andere voorbeelden.


Ik zat laatst tegenover Hanny bij een demodag en werd spontaan besmet met haar vrolijke kleuren, daarom heb ik ook dit kaartje nog gemaakt, niet perse voor de kerst maar ook dus erg leuk gewoon aan een cadeautje of zelfs om als kaartje te versturen. je kunt uiteraard ook de grotere versie op deze manier maken. En de kaartjes zijn ook erg leuk als detail in je pocket page pagina's natuurlijk.

Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie hebben opgedaan.  Je hebt nog even tot de kerst dus ik zou zeggen ga lekker aan de slag. 

Groetjes,
Marjolijn

1 opmerking: