dinsdag 27 november 2018

Bling Bling kerst

Hoi allemaal,

Schieten jullie al op met de kerstkaarten of  zijn jullie al lang klaar? Ik heb gisteren nog even geteld en ik moet er nog heel wat maken en het duurt nog maar even voor het kerstmis is. Ik ben deze week met glitter papier aan de slag gegaan. Dat geeft een beetje een bling bling tintje aan de kaart. Ik had geen idee of het zou werken met ons blauwe mallen maar het is supergoed gelukt. Ik kon het zelfs embossen en dat had ik niet verwacht. 


Dit is mijn kaart voor deze week met als basis de Dutch Doobadoo Dutch Card Art Stencil Snowglobe. De basis heb ik gemaakt met blauw grijs cardstock.

Ik heb vandaag gekozen voor het Paperbloc Rustic Christmas 6011/0541.

 

Ik heb de blauwe rand Sophia 6002/1113 gebruikt om de bol te bewerken. Het is even priegelen met stukjes uit de bevestigingsrand te knippen. 

     6002/1141 Blauw Kantrand Cirkel

Deze stukjes heb ik eruit geknipt zodat ik de rechte rand mal rond kan maken. Ik heb de rand uit het witte glittercardstock gestanst. Op de boogjes heb ik een pareltje gemaakt met Nuvo Drops.

  
In het midden van de bol heb ik de Blauw Kantrand Cirkel 6002/1141 gebruikt Deze heb ik ook uit het witte glitterpapier gestanst. Hierop heb ik een leuk plaatjes van de gnomes van Bella Lulu gebruikt. Deze zijn speciaal voor het Rustic Christmas papier gemaakt.De aangeklede mal heb ik met 3D kit op de kaart verwerkt. Dat geeft je kaart wat meer diepte. Ik heb er nog een wit strikje op verwerkt en nog wat pareltjes van Nuvo Drops.

  

Ik heb wat bloemetjes verwerkt aan de zijkant onderaan de bol en onder de bloemetjes heb ik wat dennentakjes en hulstblaadjes verwerkt van de Happy Holidays Dennentakken en Hulst 6002/0769. Deze heb ik uit het designpapier gestanst.

 

Op de voet van de sneeuwbol heb ik de tekst Merry Christmas verwerkt. Deze is afkomstig van de Frame uit de Silent Night serie 6002/1145. Deze tekst heb ik ook uit het glitterpapier gestanst. 

 

De voet van de sneeuwbol is dubbel. Aan deze kant heb ik een label gestanst afkomstig van de Scr@p Stans Labels & Tags 6002/1175. Een handige set om in je collectie te hebben. Deze heb ik gestanst uit het designpapier en gemat op wit cardstock. Hierop heb ik een tekst van het knipvel van Bella Lulu verwerkt. Naast het label heb ik van het zelfde knipvel nog een uiltje toegevoegd. 

6002/1175 SCR@P Stans Labels & Tags

Aan de binnenkant heb ik op de voet van de sneeuwbol aan beide kanten nog wat ijskristallen uit de serie Silent Night  6002/1120 verwerkt. 

  

Op de flap van de voorkant heb ik nog de ijspegels uit de Silent Night serie 6002/1085 verwerkt en ook deze heb ik weer uit het glitterpapier gestanst. Al zeg ik het zelf, ik vind het een stik leuke kaart geworden. 

6002/1145  Silent Night Frame Merry Christmas    6002/1085 Silent Night IJspegels   6002/1120 Silent Night Ice Cristals

Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren vandaag en wens jullie nog een fijne week toe met veel freubelplezier.

Liefs, Sylvia 

2 opmerkingen: