maandag 12 augustus 2019

Chocolate made with Love

Hallo allemaal,

Een chocoladereep kaartje wilde ik  altijd al eens maken. Deze chocolade is met een kerstsmaak! Ik heb bruin cardstock gesneden op 2,5 x 3 cm. En de randen bewerkt met oxide inkt. Onder de blokjes heb ik een stuk cardstock van 14,8 gedaan en de kaart zelf is 14,5 x 8,5 cm. De kleine blokjes heb ik ingespoten met glitterspray.

Tussen de bloementoef zitten de kleine hulstblaadjes van de prachtige 6002/1231 Jingle Bells 'Guirlande'!

6002/1231 Jingle Bells Guirlande garland


Deze superleuke 6003/0076 Vintage Flourishes 'Gingerbread gebruikt op de bloementoef!

6003/0076 Vintage Flourishes Gingerbread


De 6002/0770 Happy Holiday Rand 'Dennentakjes' in stukje geknipt en tussen de bloemen gestoken!

6002/0770 Happy Holidays Rand dennentakjes


Ook deze 6002/0769 Happy Holiday 'Dennentakken en Hulst' mogen niet ontbreken!

6002/0769 Happy Holidays Dennentakken en hulst


Nog meer Hulst, met de 6002/0775 Happy Holiday 'Hulsttakjes'!

6002/0775 Happy Holidays Hulsttakjes

De kaart afgemaakt met acrylverf spetters. 

Tot de volgende keer.

Liefs

3 opmerkingen:

  1. Super mooi gemaakt en wat een leuk idee! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, dat is een smakelijke kaart! Heel mooi geworden!

    Groeten Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een superleuk idee zeg! Je chocola met bloementoef ziet er geweldig uit.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen