dinsdag 13 augustus 2019

Merry & Bright

Hoi allemaal,

Hebben jullie de nieuwe collectie al voorbij zien komen? Wat een geweldige lijn is het kerstpapier met de lama. Ik heb er voor deze blog een leuke kerstkaart meegemaakt.


Dit is de kaart geworden. De kaart heeft een afmeting van 13 x 18 cm. 

Mooie kleurtjes heeft dit nieuwe papierbloc Merry Lama 6011/0617. 

 
Onder de cadeautjes heb ik de nieuwe blauwe mal Blauw Valerie 6002/1374 verwerkt. Deze is na het stansen ge-embost en in de mal met grijze Memento inkt bewerkt.


    


En dit is LouLou 6002/1323, onze nieuwe Mon Ami lama. Ik heb LouLou gestanst uit waterart papier en deze met Memento inkt gekleurd. En wat is ze leuk.LouLou heeft ook wat minder onderdelen dan de andere Mon Ami stansen, waardoor je deze lama snel in elkaar hebt gezet.  

   

Ik heb een stapel kadootjes gemaakt van stukjes designpapier en deze gemat op wit cardstock. Door er bindtouw omheen te doen lijken het net kadootjes. Aan de zijkant van het onderste kadootje is een tag geplaatst. 

6002/1175 SCR@P Stans Labels & Tags

De tekst "Merry & Bright"  is met de computer op stempelpapier geprint en met het label van de Label & Tags stans 6002/1175 uitgestanst. Met stukjes designpapier heb ik de vlaggetjes gemaakt aan het touwtje van het kadootje.


Het tweede kadootje op de stapel is alleen gedecoreerd met de mooie hoekstans die meegeleverd wordt bij de Blauw Valerie 6002/1374. Ook deze is na het embossen in de mal bewerkt met grijze Memento inkt.


Het laatste en bovenste kadootje is versierd met een strik. Bovenop het middelste kado is wederom een tag geplaatst met de tekst Christmas. 


Dit keer voor mijn doen een eenvoudige kaart. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren. 

Liefs,

3 opmerkingen: