dinsdag 29 juli 2014

Magic

Vandaag laat Astrid jullie een kaart zien met natuurlijk weer heel veel Noor! Design artikelen, waaronder ook de nieuwe vlaggetjesmal. Deze is erg leuk met de typewriter key stempeltjes zoals je kan zien. De basis is gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo.  Het papier is van Maja Design, Vintage Spring, de kleuren blijven geweldig mooi. Het afdrukje is een digi van All Dressed Up, FairyMagic.  De honingraat linksboven en rechtsonder is een stans van My Favorite Things. De pijl is van Dutch Doobadoo.


Hierop heeft ze sticker letters van Teresa Collins geplakt. Linksboven heeft ze de vlaggetjesstans van Noor! Design gebruikt en hierop de Typewriter letters geplakt. De vlinders zijn gemaakt met Martha Stewart Crafters Clay en een Mod Molds mal. Nadat deze droog waren, zijn ze voorzien van een kleurtje - Maya Gold, Aubergine. Links onder het bloementoefje heeft Astrid de 2 kleinste veertjes van Noor! Design gebruikt. Rechtsboven de ronde blauwe doily van Noor! Design, een tag en de notebookstans.

Cutting & Embossingmal - Feathers 1   Cutting & Embossingmal - Feathers 2

Dit zijn de 2 modellen veren stansen die in de collectie van Noor! Design zitten. Ze zijn ontzettend leuk en dieaal te gebruiken op je kaart.



Shape Art - Bulge     Cardboard Art - A5 - Arrows     Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Doilies 2     Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Label nr 1     Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Notebook     Cutting stencil - Party FlagsClear Stamp - Typewriter keys alphabet   

4 opmerkingen:

  1. zo dit ziet er even prachtig uit met al die leuke mallen en leuke afbeelding
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig kaartje met al die mooie details. Lief en toch niet te zoet door het kraft, knap gemaakt! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen