zaterdag 11 april 2015

I love the birthday girl


Goedemorgen allemaal,

Ik heb zin in een feestje! Daarom laat ik jullie een vrolijke verjaardagskaart zien. Dat is toch altijd leuk een feestje, vinden jullie niet ?

Ik heb een vierkante kaart gemaakt van 14 x 14 cm. Het prachtige papier is van Noor! Design "Let's Party".


Ik ben begonnen met lila karton, hierop wit karton en vervolgens het design papier. Alle randen zijn met de distresser van Tim Holtz bewerkt en voorzien van witte gesso.


Aan de bovenkant heb ik de randmal Presents gedaan, deze uit groenig karton gestanst. Dit karton is van Craft Emotions, heb geƫmbosste gedeelte heb ik opgeschuurd met een schuurmatje, hierdoor wordt het papier wit. Op enkele kadootjes heb ik een kleine plakparel geplakt. Op het rechtse pakje heb ik een strikje gemaakt van scrappersfloss.

  

Het stempelafdrukje hoort bij de serie Let's Party van Noor! Design - meisje met muts. Ik heb haar ingekleurd met Sennelier", hier en daar heb ik wat Stickles "Stardust" opgesmeerd. Onder het afdrukje heb ik een nieuwe ronde mal van Noor! Design gebruikt, deze ook uit wit karton gestanst. Hieronder heb ik een stukje ribbelkarton van Joy! Crafts, een verbandgaasje en een papieren kleedje gebruikt. Het ribbelkarton is eveneens voorzien van witte gesso van Dutch Doobadoo.

 

Aan de rechterkant van het meisje heb ik ballonnen geplakt, hierop zie je weer vegen van witte gesso.

 

Links onder heb ik het feestmutsje gedaan, deze uit 2 kleuren karton gesneden.
Het toefje heb ik gemaakt met kleine stukjes witte scrappersflos, ook hier zit weer wat Stardust op verwerkt.


Als laatste nog een leuk bloementoefje gemaakt, hierbij heb ik een nieuwe vintage flourishes gebruikt, een stukje scrappersfloss en enkele bloemetjes. De tekst is ook van Noor! Design, hiervan heb ik een banner gemaakt. 


Ik hoop dat ik jullie met mijn kaart weer een beetje heb kunnen inspireren.
Alvast bedankt voor je bezoekje.

Ik wens jullie een hele fijne zondag toe en tot de volgende keer !!
Liefs Astrid xxx

3 opmerkingen: