dinsdag 28 april 2015

Wedding

Hallo allemaal ,

Zo, dat was even wennen vandaag zeg, brrrr. Na een paar dagen mooi weer met veel zon, was het vandaag een grijze en koude dag. Hopelijk gaat morgen het zonnetje weer schijnen. Maar niet getreurd, met dit weer heb je dan wel even de tijd om een kaartje in elkaar te flansen.

Ik ben deze keer begonnen met een trouwkaartje met de leuke nieuwe mallen uit de serie "just Married". De basis is gemaakt met een Dutch Doobadoo Shape Art mal. De grootste heb ik gesneden uit kraft karton, 1 slag kleiner uit wit karton en vervolgens nog 1 slag kleiner uit het design papier van Noor! Design "Spring".


Het plaatje heb ik van internet gehaald en geprint op glossy fotopapier. Vervolgens heb ik de kaart versierd met allemaal Noor! Design artikelen.

 6002/0395  Just Married Tekst

Ik kreeg vanmiddag de nieuwe Viewmaster stans, wowwwww ! Echt helemaal te gek. Dus gelijk maar op mijn kaart verwerkt. Ik heb hem uit wit karton gestanst, daarna geƫmbost en vervolgens het opgehoogde gedeelte ingekleurd met PanPastel.

 6002/0429  Just Married Taart 6delig

Op een trouwkaart mag natuurlijk een weddingcake niet ontbreken. Ik heb bovenop de taart een plakparel in de vorm van een hart geplakt, de ribbellijnen heb ik bewerkt met Liquid Pearls White Opal van Ranger.


Rechtsboven heb ik de mooie hartenrand gebruikt. Natuurlijk heb ik alles weer een beetje bewerkt met witte Crackle Paint. Onder het bloementoefje heb ik de mooie swirl gedaan, ook deze is ingekleurd met PanPastel. Onder het geheel zie je aan de rechterkant nog een stukje van de mooie blauwe vierkante mal.

 6002/0359 Vintage Borders Swirl

Verder heb ik nog een stukje verbandgaas en een stukje kant gebruikt. Ik hoop dat ik jullie met mijn kaart weer een beetje heb kunnen inspireren. 

Wil je deze kaart in het echt bewonderen, dat kan natuurlijk, want 2 mei a.s. geef ik een demo bij HobbyVision en laat jullie daar alle nieuwe artikelen van Noor! Design zien.


Misschien tot dan!

Voor nu alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

3 opmerkingen: