donderdag 30 april 2015

Noor! Design Challenge

We hebben Janet Blaauw deze keer gevraagd om een leuk patroon voor jullie te verzinnen voor de nieuwe Noor! Challenge. Want zoals jullie al vast wel weten is Janet daar erg goed in. En het is zeker geslaagd dat zul je zien!
Ze heeft een doosje getekend om chocolade reepjes, die je bij de Aldi kan kopen, leuk te verpakken en als cadeautje te geven.  Dit zijn pakjes van 5 reepjes waar we er twee van nodig zijn.


Maak het patroon volgens tekening en beschrijving.


Neem een stuk stevig cardstock of Kraft papier. Snijd dit op 13 x 15 cm. Ril de 13 cm op 1 - 2 - 7 - 8 cm. Draai het en ril op 1 - 2 - 13 - 14 cm. Knip nu de delen weg zodat je het patroon hierboven over hebt.

Vouw de rilranden  en leg het doosje weer open. Snijd een designpapier van 4.5 x 10.5 cm en plak dit op het doosje.


Stans er nu met de postzegelstans een cirkel uit. 
(zie foto hierboven)


Lijm de lange zijkant dicht en doe de chocolade erin. Vouw de boven en onderkant dicht. Maak dit doosje 2 X


Neem nu een cardstock of kraft papier van 28 x 13.5 cm Ril deze op 13.5 - 14.5 cm. Vouw de rillijnen en hier kunnen dan de doosjes in.


Beplakt de binnenkant met designpapier, doe een lintje ertussen voor de sluiting en plak de doosjes erop. Beplak de voorkant ook met design papier en ook hier doe je een lintje tussen. Nu kun je het doosje sluiten met een strik. Versier de voorkant naar eigen idee.

Wil je het patroon als PDF ontvangen dat kun je aanvragen via email bij joyce.martens@noortje-design.nl

Natuurlijk zijn de Noor meisjes met deze uitdaging aan de slag gegaan. Zie hier de resultaten en laat je inspireren:Ineke

Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 mei 2015 door je bloglink toe te voegen aan Mr. Linky onderaan dit bericht. Heb je geen blog dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 

You can join our challenge till the 30 of may 2015 by sending a picture from your creation including your name by email to: 
joyce.martens@noortje-design.nl

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 mei met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maart maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons deze gave mal:

6002/0381 Blauwe mal Open hart + vlinder

We gaan er weer vanuit dat jullie weer met zijn allen mee gaan doen met onze uitdaging. Heel veel succes!
10 opmerkingen:

 1. Leuk en lekker...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk patroon Janet. Ik ga er mee aan de slag hoor, vind hem zo leuk! Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk,ik doe weer mee.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gave challenge.
  Die is zeker het proberen waard.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was helemaal wég van dit patroon en heb er een moederdagkaart van gemaakt voor mijn moeder. Bedankt voor de gave uitdaging, ik had sinds september niet meer geblogd. Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een super patroon.....heb het al 5x gemaakt zowel als mannen kaart als voor een 12 jarige en natuurlijk ook voor dames. Groetjes Betsy.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke challenge weer en ik doe weer mee. Heb naar het mooie voorbeeld van Janet een verjaardagskaart voor m'n zus gemaakt.
  Bedankt weer voor de challenge en fijn weekend!
  Groetjes, Riet

  BeantwoordenVerwijderen