maandag 6 april 2015

Wedding

Hallo allemaal,

Wat een heerlijk weertje hebben we nu buiten he, de vogeltjes zijn druk in de weer met nestjes bouwen. Vind het zo leuk als je ze weer hoort fluiten. Ook hebben wij hier vaak tortelduifjes in de tuin, dus ja, een kaartje ermee maken is dan ook zo leuk om te doen.

Is deze nieuwe stans niet een schatje ? Ik heb er een hele simpele, maar in mijn ogen een sjieke trouwkaart van gemaakt. Soms heeft een kaart ook niet veel nodig.


De duifjes en het woordje Wedding zijn nieuwe stansen van Noor! Design. Als basis heb ik wit karton gebruikt, ook de stansjes zijn allemaal uit wit karton gestanst. Ik heb een shape art mal van Dutch Doobadoo gebruikt, het grote Hart past hier uitstekend bij.


Het design papier is van Galeriepapieru "The white Rose". Tussen de 2 verschillende harten heb ik een papieren kleedje geschoven. Rechtsboven een paar parelmoer kleurige plakparels.


Onder de duifjes heb ik een witte donsveer geplakt.


De papieren rolroosjes zijn eveneens van Noor! Design. Hieronder heb ik een veren stans en een blaadje gedaan, ook deze zijn van Noor! Design. Hierop 2 metalen ringen gedaan.


Tja, en dan heb ik verder niks te vertellen hahaha, zo snel kan een kaart klaar zijn. Ik hoop dat ik jullie ook met deze eenvoudige kaart heb kunnen inspireren.


Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !6 opmerkingen:

 1. Schitterende kaart. Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, Astrid, lekker rustig en daardoor sjiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Romantisch mooi!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend mooi! Zou ik die kunnen bestellen?
  U kunt mij mailen op sabrinaelinacarmen@gmail.com
  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen