donderdag 30 augustus 2018

Sealed with a Kiss

Goedemorgen lieve allemaal,

Super tof dat je hier bent en even inspiratie op komt doen! Vandaag heb ik een leuk 'flapperdeflap'-kaartje dat ik wil laten zien met het geweldig mooie, nieuwe 'Sailing Home' designpapier 6011/0569.



De kaart bestaat uit drie rechthoekige stroken die elke keer twee centimeter langer zijn. Je vouwt ze alle drie aan beide kanten van de lange kanten op vijf centimeter om.



Daarna stapel je ze van groot naar klein op elkaar en beplak je de delen met designpapier. Het lintje zet je vast met je designpapier dat je aan de achterkant van je kaart plakt.


De buitenkant van de kaart sluit niet alleen met een lintje maar ook met een strookje met een op de computer getypte, bijpassende tekst. Met kleine stukjes klittenband heb ik ervoor gezorgd dat het strookje netjes op zijn plaats blijft zitten.


Op de buitenzijde heb ik twee stukjes uit het designpapier geknipt: het stuurwiel en het zeepaardje. Deze heb ik geplakt op de hekjes uit set 6002/0653.


Binnenin heb ik de 'Seals' een plekje gegeven en de kaart afgemaakt met hier en daar een clustertje met wolkjes. De randen heb ik aangezet met distress inkt.



Super bedankt voor je bezoekje aan ons blog en graag tot snel een volgende keer!

1 opmerking: