dinsdag 4 december 2018

Congrats

Hoi allemaal,

Ik heb een beetje de glitterkoorts te pakken. Ik kon geen weerstand bieden aan het mooie glitterkarton dat in zoveel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ik zei vorige week al dat je met glitterkarton ook heel goed kunt stansen. Deze week heb ik roze glitterkarton gebruikt voor mijn verjaardagskaart.


Als basis voor mijn kaart heb ik een al wat oudere Dutch Doobadoo mal gebruikt. Dit is de Shape Art Ornament 470.713.154. Ik heb deze dit keer eerst uit designpapier (ik had nl. niet de juiste kleur cardstock) daarna uit wit cardstock en als laatste weer uit designpapier overgetrokken. 

 
Deze week heb ik gekozen voor het Prima Ballerina paperbloc 6011/0560. Dit papier past mooi bij mijn thema roze.

  

Ik heb de golvende zijkant van de kaart bewerkt met de Blauwe rand Sophia 6002/1113. Deze rand kun je prima gebruiken als je een ronde kaart of in dit geval een golvende zijkant hebt. Wanneer je de onderkant (plakrand) inknipt kun je deze rand prima langs een ronde rand verwerken.

 

Aan de linkerkant van de kaart heb ik de Gouden Border Birthday 6002/1174 gebruikt. Geweldige mal overigens. Ik heb de bovenrand hiervan afgeknipt. De hartjes uit de bovenrand heb ik elders op de kaart gebruikt.

 
Wist je dat het Prima Ballerina papier prima combineert met hetb papierbloc La Vie et Belle / Little Miracle 6011/0384? Ik heb van dit bloc twee bingo kaartjes op de kaart vewerkt. Verder heb ik nog wat designpapier, gemat op wit cardstock, verwerkt.

  

Voor het midden van de kaart heb ik gekozen voor de Blauw Frame Oval Sophia / 6002/1112. Deze prachtige mal heb ik ook uitgestanst uit het roze glitterkarton. Het plaatje is afkomstig van het Bella Lulu Knipvel Prima Ballerina. Ik vind dit plaatje echt te schattig. 

 

De bloementoef is gemaakt van bestaande bloemen. Ik vind het een sport om overal bloemen vandaan te halen. Deze pasten mooi bij mijn kleurenthema. Onder de bloemtjes heb ik de Heart Leaves uit de Garden serie 6002/0940 verwerkt. Deze heb ik uit het designpapier gestanst. Ik heb nog een strikje van sisal touw toegevoegd.


Als laatste nog een tekstje toegevoegd dat ook afkomstig is van het Bella Lulu knipvel en laten we eerlijk zijn "Pink makes everything better", toch? Het tekstje past mooi bij de Love you tekst in de ballon. 

6011/0384 stansblok Baby

Dit is mijn kaartje voor deze week, ik hoop dat ik je weer heb mogen inspireren. Veel freubelplezier!

Liefs Syl

4 opmerkingen: