dinsdag 18 december 2018

Happiness

Hoi allemaal,

Vorige week gaf ik al aan mijn laatste kerstkaart voor dit jaar te hebben gemaakt. Toen echter de nieuwe collectie van januari uitkwam, met het prachtige Winter Wonderland papier, kon ik niet anders dan nogmaals een kerstkaartje maken.


Als basis heb ik gekozen voor de Dutch Doobadoo Shape Art Label Eurolock 470.713.132. Ik heb deze eerst op kraftpapier overgetrokken en daarna op wit cardstock. Ik heb de Eurolock wat schuin geplaatst voor een speels effect.

Zo tof deze kleuren van dit geweldige Paperbloc Winter Wonderland 6011/0602. 

  

Langs de bovenkant / zijkant heb ik de Happy Holidays Rand met strikken 6002/0640 verwerkt. Ik heb alle verbindende stukjes en de plakrand bij de openstukken weggeknipt. Hierdoor is de mal redelijk eenvoudig langs de rand te verwerken.


Ik heb de rand 2x uitgestanst zodat de gehele zijkant is bekleed. Daarna heb ik nog 2x de grote strik in het midden van de stans uit blauw designpapier gestanst. Dat breekt zo leuk de witte rand. 

     

Achter het plaatje heb ik wat stukjes designpapier verwerkt en 2x de kerstboom uit de Silent Night serie 6002/1144. Ik heb deze gestanst uit het designpapier. 

    
Het plaatje met de beer is van Bella Lulu en deze heb ik gemat op kraftpapier. 


Met een fineliner heb ik een doodlerandje getekend langs de rand. Achter het plaatje heb ik de Ovaal Blauw met sierrand 6002/1044 verwerkt. 

  

Schuinbovenin heb ik een tag geplaatst met de tekst afkomstig van het Bella Lulu Knipvel, deze heb ik met een tag afkomstig van de Scr@p Stans Labels & Tags set 6002/1175 uitgestanst. Vervolgens heb ik deze gemat op kraftpapier en de zijkanten een doodlerandje gegeven. Daarna heb ik er  nog wat sisaltouw en lint doorheen gehaald. Het geheel heb ik verder afgwerkt met wat bloemetjes, eikeltjes en wat hulstblaadjes. 

6002/1175 SCR@P Stans Labels & Tags

Dit is het weer voor vandaag. Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren. Ik wens jullie een fijne week toe en alvast hele fijne feestdagen gewenst!

Liefs Syl

1 opmerking: