donderdag 27 december 2018

Hooray, happy birthday!

Goedemorgen lieve allemaal,

De kerstdagen allemaal weer overleefd? Ik hoop dat jullie allemaal hele fijne dagen hebben gehad en weer zin hebben in de dagelijkse gang van zaken! Dus natuurlijk ook gewoon weer een kaartje van mij op donderdag!

Vorige week dinsdag 18 december is Daisy live gegaan binnen de Facebook groep van Noor! Design en heeft daar een heel gaaf schuifkaartje uitgelegd. Ik doe niet heel vaak mee, maar deze vind ik zo gaaf dat ik lekker mee heb gedaan.


 Ik ben aan de slag gegaan met het designpapier 'Secret Garden' 6011/0531 en de gelijknamige set met plaatjes, teksten en bingokaartjes 6011/0414. Dus ook het plaatje en de embellishments op mijn kaart komen uit deze laatste set. Aan drie kanten van de kaart heb ik randstans 'Sophia' 6002/1113 bevestigd. Wat een sjiek uiterlijk.


 Om het plaatje heb ik de blauwe, ovale stans 'Sophia' 6002/1112 gebruikt en deze gemat op kraftpapier. Zo springt het plaatje er lekker uit.


 De bloemen en de takjes heb ik gemaakt met de chrysantenstans 6002/0972. Ik heb drie bloemetjes gestanst en het hartje gestanst, geëmbost en verhoogd opgeplakt met een 3D-blokje.


Hier zie je hoe de kaart op twee plekken uitschuift! Dat is toch tof, of niet dan?


Als laatste nog wat kant-en-klare rode roosjes toegevoegd en toen vond ik het kaartje klaar!

     

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Een hele fijne 'derde' kerstdag!

3 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart! De kerstdagen redelijk goed doorgekomen, 1e dag was ik grieperig maar toch wel kerstdiner gemaakt, gelukkig waren we maar met z'n tweetjes. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Clarification post! I really like and appreciate your efforts, thank you for sharing useful knowledge about blog strategy I heard I like
  Thai Boxing


  BeantwoordenVerwijderen