zaterdag 22 december 2018

Remember

Hallo allemaal.
Dit jaar ben ik begonnen om in een Travelers Notebook wat herinneringen vast te leggen. Voordat je het weet is het al weer 2019. De tijd vliegt voorbij. Een tijdje terug heb ik al eens wat pagina's van mijn Travelers Notebook laten zien. Door herinneringen zichtbaar vast te leggen, hoop ik dat het leven me iets minder snel door de vingers glipt. Het is bijzonder om terug te bladeren in mijn TN en te zien wat er allemaal gebeurd is dit jaar. Voor de pagina's die ik vandaag laat zien heb ik het Noor Scrap papier Dots and Stripes gebruikt (6011/0574).

In dit pakket zitten 8 vellen dubbelzijdig gedrukt papier, waaronder ook vellen met voorbedrukte Project life kaartjes. Mijn Travelers Notebook heb ik gemaakt met Schut aquarelpapier. Dit papier is een ideale achtergrond om ook met inkt/verf e.d. op te werken. De afmetingen van mijn TN zijn niet de standaard afmetingen, maar ik heb gekozen voor een formaat waarvan ik dacht dat het prettig zou zijn om op te werken. Op de pagina's heb ik eerst een achtergrond met verf gemaakt. Hiervoor heb ik de verf met een brayer op het papier uitgerold.

Om op deze achtergrond de kleur zachte kleur zalm/oranje terug te laten komen heb ik met een mask en inkt chevrons gemaakt.


Hierna heb ik de pagina's verder af gemaakt door het gebruiken van dit mooie papier.

Het is altijd weer leuk om stansen op mijn pagina's te gebruiken.

   

Van de PL kaartjes kun je ook een deel gebruiken.


De tekst HOME heb ik van een PL kaartje afgesneden.


Het is ook leuk om een tekst op een PL kaartje te typen.


En dit zijn de beide pagina's uit mijn Travelers Notebook. De maand juni komt in een nieuw katern.

Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren.
Fijne dag verder, 

groeten Hanny

1 opmerking: