woensdag 12 december 2018

Travelers Notebook

Hallo allemaal.
In mijn Travelers Notebook ben ik bezig om een overzicht te maken van mijn jaar 2018. Het is leuk om terug te kijken naar wat er allemaal in een jaar gebeurt. Omdat ik in mijn Travelers Notebook (TN) veel met mixed media materialen de achtergronden van mijn pagina's maak, wilde ik een goede kwaliteit papier gebruiken. Ik heb daarom Schut aquarelpapier, 225 grams gebruikt. Het formaat van dit TN wijkt af van de bestaande maat. Dit omdat ik bij aanvang van mijn TN vond dat dit een handzamer formaat is. Voor de maand juni 2018 heb ik o.a. deze pagina's gemaakt.

Als je wilt weten hoe ik deze pagina's gemaakt heb, dan kun je de beschrijving hieronder lezen. Ik ben begonnen met het maken van de achtergrond.

Als eerste heb ik wat Brushopoeder op het papier gestrooid en hier wat water bij gesprayed. Op deze manier is de vlek op de pagina ontstaan. Hier overheen ben ik met masks, distress inkt en stempels accenten aan gaan brengen.


De chevrons, de camera en de tekst June heb ik gemaakt met behulp van het Peel & Stick Stencil Say Cheese (6002/5002). 

 

Het is gemakkelijk werken met dit stencil omdat het licht kleeft op de ondergrond. De driehoekjes die je op de achtergrond ziet heb ik gemaakt met distress inkt en het
Scrap stencil Strepen (6002/0841).
  

Ook heb ik wat zitten krassen op de achtergrond. De tekst This is, is gemaakt met de Stans van de Scrap This is Kit (6002/1148).


Het gehele jaar is nog niet vast gelegd in mijn TN. Maar ik ga daar binnenkort zeker weer verder mee.

Groeten Hanny

2 opmerkingen: