zaterdag 1 december 2018

Noor! Design Challenge #29

Hallo Allemaal, 


Voor de maand December hebben we ook weer een leuke challenge voor jullie, namelijk een driehoek easelcard. Dit model heeft Daisy voor jullie uitgewerkt. 


Erg leuk om te doen. Nemen jullie de uitdaging aan dan volg onder deze post de Tutorial.

Stap 1
 Snijd craft cardstock van 20 cm hoog x 17,5 cm breed. Maak een horizontale vouwlijn op 10 cm vanaf de bovenkant. Snijd in het bovenstuk tot de middenlijn een verticale lijn op 8,75cm vanuit de linkerzijde. Zie foto hieronder. Maak vanuit de buitenhoeken bovenaan naar het midden twee vouwlijnen zoals op de foto.


Stap 2
Snijd designpapier van 9,5 cm hoog en 17 cm breed. Plak dit op het grote vlak aan de onderkant. Snijd craft cardstock van 10 cm hoog x 6,5 cm breed. Plak dit op in het midden op je designpapier. Plak hierop designpapier van 9,5 cm hoog x 6 cm breed. Plak de randstansen aan beide zijde tegen de middenstrook aan en knip ze af. Verwerk onderaan een tekstje als Happy birthday, snijd dit rechthoekig uit en plak dit vast met 2 laagjes foamtape van 2 mm dik. Dit opstaande stukje zorgt ervoor dat je easel straks blijft staan.


Stap 3
 Vouw de driehoeken naar binnen. Plak op de 2 driehoeken waar je tegenaan kijkt designpapier. De driehoeken hebben een formaat van 7,7 cm hoog en 8,8 cm breed.


Stap 4; Snijd craft cardstock van 18,5 cm hoog x 6,5 cm breed. Maak 2 horizontale vouwlijnen  vanuit de bovenkant op 4 en 10,5 cm. Plak het korte flapje aan de achterkant/onderkant in het midden vast. Het overige stuk vouw je en kun je achter het tekstje Happy birtday zetten zodat je een staander hebt. Snijd een stukje designpapier van 7,5 cm hoog x 6 cm breed. Plak dit op de voorkant van je easel in het midden. Verwerk hierop je ronde stansmal met daarop een plaatje. 


Verwerk bloemetjes erop. Let erop dat je bloemetjes plakt op de plaatsen onderop je kaart zodat ze de driehoeken tegenhouden.


 We zijn erg benieuwd wat jullie ervan zullen maken! natuurlijk heeft het noor! team ook voorbeelden voor jullie gemaakt. Misschien brengt het inspiratie.

corry

Monique

Judith

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind december door een foto van je creatie te plaatsen in onze Noor! Design Challenge groep op Facebook. 

10

Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 


En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na eind december met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 
Veel plezier en we zien graag al jullie creaties tegemoet!

7 opmerkingen:

 1. Wat is die weer leuk en goed uitgelegd. Echt een uitdaging. Dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Werkelijk schitterende voorbeelden en een leuke challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaart en een leuke patroon.
  Ik zal proberen ook een keer mee te doen. Bedankt voor het patroon.
  Grt van Judith en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaarten en super leuk model. Ga proberen mee te doen! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk moddeltje. Kon ni wachten om ermee aan de slag te gaan ��

  BeantwoordenVerwijderen
 6. erg mooi kaarten hebben jullie gemaakt en super mooi patroon om mee aan werk te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. geweldige kaart en zo goed uitgelegd heel hartelijk dank daarvoor

  BeantwoordenVerwijderen