donderdag 11 juli 2019

Birthday

Lieve mensen,

Vorige week was de oppas-oma van onze dochters, inmiddels ook een goede vriendin van mij, jarig. Ze komt al bijna negen jaar bij ons over de vloer en van oppassen is eigenlijk geen sprake meer, maar we genieten allemaal nog steeds van de bezoekjes over en weer. Natuurlijk verdient zo'n speciaal iemand in je leven ook een speciaal voor haar gemaakt kaartje op haar verjaardag.


Aan de bovenkant van de kaart prijkt de geweldig, mooie 'Birthday' randstans van Noor! Design 6002/1174.


Dit keer heb ik het papier gemat op drie laagjes cardstock. In de linker bovenhoek en de rechter onderhoek heb ik een stukje verbandgaas geplakt.

   

Het plaatje van de vintage dame heb ik gevonden op internet en zelf geprint. Zo kun je altijd iets vinden dat past bij je papier. Ik vind het handig. Ik heb haar geplaatst in de grote negatiefstrip van de Mixed Up stansenset 6002/1232.


Achter het plaatje heb ik de blauwe, ovale stans 6002/1044 gebruikt welke ik gemat heb op kraft cardstock.Als laatste een bijpassend tekststempeltje, bloemetjes gemaakt met stansjes 6002/1082, kant-en-klare bloemetjes en takjes gemaakt met stansjes 6002/0972 toegevoegd.


Het kaartje werd enthousiast ontvangen.


Bedankt voor je bezoekje en een fijne dag verder!

1 opmerking: